Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Solidní survival s několika svěžími (v různých ohledech) scénami a dobře hrající Annou Castillo. Nohy mu podráží jen úvod jak z pochybného céčkového akčňáku a taky fakt, že tvůrci zjevně neměli nejlepší známky z fyziky. Btw, (SPOILER) jak by asi diváci reagovali na závěr, v němž by přežila jen ta, jež nemůže "vyprávět příběh"? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dosť dobrý kontajner survival. Priznám sa, že som nevedel, čo čakať a do slova som sa nechal unášať vlnami a bol som zvedavý, aké nástrahy a prekážky, hlavná (sympatická!) hrdinka, bude zdolávať. Netvrdím, že je to dokonalé, pretože hlavnej hrdinke veľa vecí vychádza, no logicky aj musí, aby sa mohla posunúť ďalej (do ďalšieho levelu), inak by film skončil po pol hodinke. Anna Castillo to zahrala výborne a výborná je aj réžia, pretože film pri takmer dvojhodinovej dĺžke skoro vôbec nenudí, vždy ma čím prekvapiť a je napínavý a strhujúci až do samého konca.  80% - 4* ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSEM ZAVŘENÁ A NEMŮŽU VEN. NEJSEM NA LODI, KONTEJNER VYPADL…“ Tak celkem zajímavý… Minimálně někteří můžou poznat rozdíl v uvíznutí v kontajneru třeba v Praze nebo (kdekoliv) na moři. Máme tady ženu, která je celkem šikovná, takže příběh je to, co byste čekali – komorní drama plný vody, hodnýho mimina a ženský síly. Kurevsky se to podobá „VŠECHNO JE ZTRACENO“, furt se něco děje a mám komu držet palečky. To jsou plusy.Takže klidně plavte… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film není založen na skutečným příběhu.  2.) Thx za titule “Jiří Nehyba a vasabi“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Možná znáte pravěký seriál MacGyver o chlápkovi, kterej se ze všeho dostane. Tak tohle je podobný. Jen MacGyver je těhotná ženská, která utíká ze Španělska před jakousi bizarní, snad fašistickou juntou, která už povraždila všechny staroušky a teď vraždí děti a těhule. Octne se sama v nákladním kontyši na moři. Tam porodí. A se vším si poradí. A dopadne to dobře, nebojte. Hnus. Kdyby existovala soutěž o nejidiotštější scénář, třeba dejme tomu nějaký Zlatý Dement, tohle by byl hodně vážný aspirant na hlavní cenu. Aspoň já bych mu dal maximum bodů. Zábavná céčka o křížencích žraloků a chobotnic jsou proti téhle debilitě umělecká díla a já myslím, že tímhle retardovaným melodramatickým svinstvem dosáhl Neflix dalšího pomyslného vrcholu (nebo snad dna?) filmového odpadu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z Nowhere se vyklubal celkem koukatelnej a nutno říct, že i co se týče místa dění originální survival. Přežívání v kontejneru(těhotná , sama) na širým moři to tu ještě nebylo. Naštěstí byla vybraná celkem sympatická herečka takže se jí dalo i fandit. Nemůžu říct, že by to mělo vyloženě hluchý místa kde bych se nudil ale pár minut ze stopáže bych klidně ukrojil. Scény porodu či pojídání placenty mi nikterak nevadily. Slabší povahy však tyto scény můžou trochu rozhodit. Když to shrnu tak za mě opravdu celkem povedenej film. Co se týče Netflixu obzvlášť. Je potřeba ocenit i originalitu co se týče nápadu. To už se v dnešní době moc nenosí. Nadruhou stranu na 4hvězdy bych šel v případě, že by to mělo jinačí konec ale to už bych tady spoileroval a to nechci. Nowhere to tak má u mě za lepší 3hvězdy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoli se jedná o zajímavý příběh, je v něm mnoho dějových děr. Největší z nich by byl plovoucí ocelový přepravní kontejner. Je sice pravděpodobné, že by tyto přepravní kontejnery (některé z nich jsou vzduchotěsné) mohly plavat, ale při počtu děr v bocích kontejneru, ve kterém se nacházela, není možné, aby tento kontejner po všechny ty dny stále plaval. (Johnny.ARN)
  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama