Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jéžiš, tohle trochu vyšperkovat (hlavně dialogy) a vyhnout se několika to shazujícím momentům, tak by to mohlo být něco fakt moc fajn. I tak bylo, ale spíš na jedno podívání, prostě odfrk a jedeme dál. Vypravěče já můžu, takže to pro mě bylo plus spolu s tím předvánočním časem a Anglií. Hlavní dvojka sympatická. 3,5* ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Milé, "osudové", neraz trefné, dobre natočené, so skvelou kamerou, a najmä (to najkľúčovejšie) - ústredná dvojica má skvelú chémiu (Ben Hardy aj Haley Lu Richardson skvelí). Postava rozprávača je ale zbytočne pridaná, kazí atmosféru. O otcovi Hadley som mal pocit, ako keby tam bol len na silu, a jeho vzťah s dcérou tam ani nebol. Naopak, scény s Oliverovými rodičmi patrili k tomu milšiemu z celého filmu. A ten koniec mi prišiel tiež drobet zbytočne seknutý... Dajme tomu za 3* - pozretie trebárs neľutujem, no s podobnou tematikou som videl aj lepšie filmy, ktoré nebudem mať problém pozrieť viackrát. Toto je ideálne k pohodovému sobotnému večeru - nenadchne, nepohorší a v zásade pretrvajú aj pozitívne emócie. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vymírající subžánr, který Netflix jednou za čas nakopne, zkrátka tím, že jej dá na první stranu. Haley Lu Richardson jsem před pár lety celkem žral a mrzelo mě, že od Rozpolceného nemohla najít příliš zajímavých projektů, nyní je po White lotus na dobré cestě a tento film to jen potvrzuje. Je to takové subtilní, nevtíravé a ač bych nechtěl, aby to znělo sexisticky, je vidět, že je to snímáno ženským pohledem a je to celé trošku naivnější než podobné situace předkládá nejen sám život, ale i četné scénáristické variace v různých obměnách. Ale pořád jako feel good 90min kousek na dlouhý propršený večer ideální. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled vypadá "na první pohled" jako další z dlouhé řady tuctových romantických slaďáren z netflixovské produkce, avšak "na druhý pohled" se jedná o mile natočenou záležitost s několika zajímavými nápady - ať už šlo o "statisticky" laděný scénář, netradiční vypravěčku "mnoha tváří" či poslední rozloučení zaživa. Původně jsem si myslel, že půjde o čistou romanťárnu, ale vedle odlehčeného tématu "lásky na první pohled" hrál film i na vážnější notu - ale nijak podbízivým způsobem, což se cení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná romantika, tak trochu jiné drama. Minimálně zaujmout umí Láska na první pohled dobře. První polovina je vyloženě romantika až na půdu. Díky sympatickým hercům i postavám to ale funguje vcelku dobře. Někde v půlce, když jsem si už myslel, že musí být konec, se to ale zlomí na trochu neobvyklé drama o všedních lidských tématech jako jsou rozvod rodičů, vyrovnání se s přicházející smrtí nejbližšího člověka. Tam film trochu drhne a z mých spokojených 4* to trochu klesá, ale povedený závěr to zase trochu nakopne. Postava "vypravěčky" byla parádní. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Když se Oliver (Ben Hardy) setká se svým bratrem na letišti, dvojice příslušníků britské dopravní policie je požádá, aby odešli. Britská dopravní policie je národní speciální policejní jednotka, která dohlíží na železniční síť v Anglii, Walesu a Skotsku. Nevykonává policejní dohled na letištích. (Johnny.ARN)
  • Luther (Tom Taylor) svou dodávku několikrát označuje jako Sprinter, který vyrábí Mercedes. Když je dodávka nakonec spatřena, je to jasně dodávka Ford Transit. Když se Hadley (Haley Lu Richardson) poprvé setká s Lutherem, dokonce znovu řekne, že „je to Sprinter“, přesto je uprostřed záběru na dveřích dodávky viditelný nápis „Transit“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama