Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené 2

  • USA Vacation Friends 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V novém pokračování pozvou novomanželé Marcus a Emily Rona a Kylu, kteří se mezitím také vzali a mají dítě, aby se k nim připojili v karibském letovisku, s jehož majiteli Marcus jedná o zakázce na výstavbu hotelu v Chicagu. Když však začne večírek, pohodová dovolená se rychle proměni v divoké dobrodružství. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Strašný průměr, ale zase mne to nijak neuráželo. Strašně to tahá komediální talent Ceny, který je tu opravdu vtipný se skvělým timingem a screen presence. Sranda, že jsme se ještě nedávno bavili tím, jak Cena a Bautista berou drobky po Rockovi a dneska ho jeden totálně přejel herecky a druhý komediálně. 5/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Po vzoru jedničky je i druhý díl pořádně ujetá, šílená a zvrácená jízda, kterou by člověk snad ani nevymyslel. Stejná dovolená, stejné dva páry a hromada neuvěřitelných situací okořeněná o dvě nové postavy, které s sebou rozhodně přinesly i další dávku humoru. Jedna zvrhlá situace střídá další, sype se jedna hláška za druhou a zas a znova skvělý Cena v roli naprostého blbouna spolu s Lil Rel Howerym v roli hodného chlapíka (týpek svým babským křikem připomíná strašne Kevina Harta!!:D) se skvěle doplňují a na poli necelých dvou hodin jsem se nestíhal nudit ani na moment. Takový typ komedií mě baví, Cena do nich sedí a tohle bych si dal rovnou znovu! Tahle série je zkrátka klenot a pevně doufám, že bude pokračovat dál, jelikož taková bizarní a zábavná podívaná tady v dnešních komediích drasticky chybí. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než první díl, ale pořád dost fajn. Vacation Friends je přesně taková ta drzá, sprostá, drsná a vulgární komedie, které už bohužel na komediální scéně chybí, takže plus za to. Největším tahouhem je opět duo John Cena a Meredith Hagner, ti dva tu jsou fakt skvělí, podávají dobré herecké výkony, jsou vtipní, vytváří cool situace, kdykoliv jsou na scéně, je to TOP, ale to je bohužel i kámen úrazu, protože když na scéně nejsou, tak to tolik nešlape. Přibydou zde nové postavy, které zkrátka tak vtipné nejsou ( člověk si jen říká .. víc Ceny a Hagner a tohle skipnout), takže občas se našla nějaká hlušší pasáž, ale celku to příliš neuškodilo, protože pořád je zde dost prostoru na zasmání, ale jedničku si pustím znova raději. 65% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skoro ako jednotka, ale až tak veľa zábavy to zase nie je, takže žiadny banán z úst sa nevytvorí. Tiež škoda, že Karibik natáčajú na Havaji a ani to neskrývajú, čo nebolo na letenky na Dominikanu? Alebo prečo by prostredie nemohlo byť rovno Havaj? Hlavne, že bola poriadna diverzita, no a stávka na Buscemiho celkom nevyšla. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Už jednička nebyl žadný šlágr, ale pobavila. Dvojka je trochu slabší, ale i tak pobaví slušně a na jedno podívání není ničím proti ničemu. Obsazení bylo sice doplněno o Buscemiho, ale ten hraje víceméně druhé housle a většina toho nejzábavnějšího opět leží na bedrech Johna Ceny, kterému tyhle role sedí víc než jednorozměrní akční hrdinové…60% ()

Zajímavosti (2)

  • Hlavné natáčanie sa konalo na Oahu v Kailua na Havaji koncom roka 2022. (Arsenal83)
  • Napriek tomu, že je z topografie, surfovania, pláží, architektúry budov, flóry a fauny evidentné, že film sa natáčal na Havaji, dej filmu sa odohráva v Karibiku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama