Reklama

Reklama

What You Wish For

Trailer

Obsahy(1)

Šéfkuchař, který má problémy s hazardem, utíká do latinskoamerické vily, kde na sebe vezme identitu jiného muže. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Psychologický, hutný, znepokojivý konverzační Thriller, který přišel odnikud a patří k milým překvápkům podobně jak Last stop in Yuma county.O filmu se toho bohužel moc řict nedá, protože už ve 20 minutě příjde zajímavý zvrat, který se kupí dalšími zvraty a potěší, že se z toho zvrtne jeden z mých nejoblíbenějších "hororových"námětů. Menší nápovědu však dám a jde o takovou menší variaci na nedávnou pecku The Menu.FIlm těží především z tajemné a znepokojivé atmosféry, slušného scénáře a zajímavé lokace. Výborný byl chytrý detektiv! Škoda, že se to více v závěru nevyhrotí, protože se k tomu lehce vybízelo ( kdyby se to zvrtlo ve Slasher, tak bych možná uvažoval i o maximálním hodnocení). Samozřejmě, že je to také trochu socially relevant Satira.Nic nezjišťovat a neváhat, je to dobrý !!   75% ()

Hexx 

všechny recenze uživatele

Nu, tak toto mi přikovalo k židli jako přikurtovanými železy, chystající mě mučit v pozdním středověku. Začíná to odlehčeně, postupem času se dostaneme do psycho-atmosféry, kterou by pro svou hustotu nenakrájel ani Rákosníček. Naprostý extrémní filmařský počin ve svém oboru, byť podobných snímků jsem vlastně ani neviděl, a tak tu máme ještě blahoslavení za zvrácenou originalitu. A já totiž originální "gastro-porna", stejně jako v The Menu, prostě miluju! ()

Reklama

batmancz 

všechny recenze uživatele

Filmy si vybírám jen podle procent hodnocení, nečtu o čem jsou. a pak se někdy nestačím někdy divit, v tomto případě však velmi pozitivně! Začátek trošku rozpačitě průměrný, ale pak se to na sebe začalo nabalovat a divák byl překvapený stejně jako hlavní hrdina.  Film Menu (2022)má sice podobné "menu", ale tohle je více komorní a vlastně i uvěřitelné, že se to někde klidně může dít. Film u kterého se člověk nenudí, spokojenost. Velká škoda, že režisér natočil jen dva filmy, oba jsou parádní (a vlastně i podobné). Budu se těšit na další. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů u kterýho platí, že čím míň o něm bude divák vědět tím líp pro něho. Tudíž bez spoilerování se k filmu něco špatně píše. Tak snad jen pár slov. Snímek nabízí příběh kuchaře kterej má jistý finanční problémy. Naskytne se mu však příležitost vzít na sebe identitu jiného muže a možná se tak zbavit i svých finančních potíží. Jenže co když se tím, že si vzal cizí identitu dostal ještě do větších sraček? Zde je film zatím v červených číslech ale myslím si, že postupem času začnou % padat. Není to sice špatný ale za mě to zas takovej trhák(aby si zasloužil být v červených číslech není. Na jedno podívání je to ale OK. Slabší 3hvězdy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, proč tu není v žánrech komedie?, o kuchaři Ryanovi, co je ze všech nejlepší. Dopředu je dobré nic nevědět, páč hlavní zvrat je pak zajímavý. Mně to tedy jako thriller nepřišlo a nechápu, proč se Ryan tvářil pořád jako bubák. Práce snů! Co by za to člověk dal. A on, místo aby si pochvaloval, tak mu pořád něco nevonělo. Chtěl bych se tu zeširoka rozepsat, jenže to by pak bylo pro ty, co už film viděli. A ti si obrázek o něm udělali sami. Hezký vizuál, sympatická Imogene a:-Dáte si polévku, inspektore?- ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama