Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Pharlap odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hloupost!! Ale opravdu NESKUTEČNÁ! U mne to tedy doopravdy spadá do propadliště dějin a rychle zapomenout, že někdy nějaký takový film byl někdo schopen vydávat za "film". Ben Stiler mne těžce nebavil. To prostě není komik.. a ani se pro roli komika nenarodil. A to ani v žádném dalším následujícím filmu. A o ostatních hercích a jejich chabých výkonech ani nemluvě. Snímek.. jakoby si hraje na nadhled.. hraje si na to, že si ze sebe dělá legraci. Ale prostě to nefunguje.. Není to parodie, není to legrace.. je to trapárna.. :-( ()

The7Miki 

všechny recenze uživatele

Vzpomněl jsem si, že jsem tenhle film kdysi viděl, a tak jsem prahnul po znovuzhlédnutí. Mystery Men nezklamali. Skvělá parodie na jakýkoliv hrdinský film. Ben Stiller je naprosto úžasný stejně jako G. Rush a jeho manikúra. Champion city je skvělé pozadí pro tuhle partu superhrdinů/zoufalců a má takový až gothamovský nádech. Existuje taky teorie, že sám Tim Burton režíroval tenhle snímek, ale v půlce natáčení opustil, ale to jsou jen dohady na internetu. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie podle komiksové adaptace od Dark Horse, kterou moc lidí nezná. Čekal jsem trapárnu a přistihl jsem se, že jsem se u filmu bavil. Jsou tam slabší místa, ale celkově to jde přežít bez újmy. Finančně to byl vyložený flop, proto si režisér tohoto snímku už neškrtnul. Shlédnuto na AMC HD. 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Podarená, ale prehliadaná (asi právom) paródia na komiksy. Najväčším plusom sú postavy (lebo hrdinovia to nie sú). Babrák na babrákovi. Úbožiaci na pohľadanie. Napr. William H. Macy ako chlap, ktorý bije ľudí lopatou (opakujem – bije ľudí lopatou). Alebo chlapík, ktorý je neviditeľný... ale iba ak sa naňho práve nikto nepozerá. Bohatý kasting je síce v takejto kravine (že sa musím takto vyjadriť) nezvyčajný, ale chápem, prečo všetci podpísali, na papieri to muselo vyzerať bohovsky vtipne. Preto škoda plnými hrsťami rozdávaných nevydarených počítačových trikov, nemiestneho humoru a nevydareného finále. Malo to na viac. 50 % ()

altaica odpad!

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:Lidé říkají, že jste tak úžasný, že se sám připravíte o práci. Slova, která slyším každý den a hle, von to nějakej syčák vrazil do filmu, jak kocoura do trouby. Superhrdina potřebuje superničemu, ale žádný nezbyl. Co naplat, musíme propustit Casanovu-Frankensteina, jinak je po sponzorech, po reklamách a celkově po piči. Na Rushe i Stillera jsem se těšil. Naprosto zbytečně. Očekával jsem bláznivou komedii a dostal nabubřelou nudu. Co mělo být parodií, bylo jen a jen debilitou. Škoda. Chtěl jsem se zasmát. Místo toho mi ztvrdly rysy a zřídla stolice.         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Kapitán Úžasný olepenej reklamama víc než pilot formule 1 na rozdíl od nás, citlivých chlapců, kteří své tělo pokrývají umělecky hodnotnými motivy ze salónů art studia Jacuzza, tedy tento kapitán má nejen skalní fanoušky, ale i pár konkurentů. 3 superhrdinové, kteří ze sebe v pravidelných intervalech dělají totální superblbce mu už šlapou na paty.” S rýčem jsi lepší než kdokoliv jiný, ale to z tebe nedělá superhrdinu. Jsi dobrý otec a dobrý manžel, ale nic víc” – no není nad slova podpory od černé brikety, která se díky vaší rychlosti na speedu stala vaší ženou. Druhý bydlí s maminkou a třetí – hm, škoda slov. Nápad dobrý, obsazení výborné, provedení hrůza, vemte si raději, madame, něco na štrykování, pobavíte se víc. Komedie bez vtipu a nápadu je trapná jak těhotnej puding. Ten Giga.          HLÁŠKA:Kapitáne Úžasný, byl jste, smím-li to tak říci, úžasný.// Zaznamenejte, že oficielně začalo slyšení o propuštění na čestné slovo.// Varlata mi natékají, nemůžu dýchat, nemůžu dýchat.// Co za blázna, vyhazuje do vzduchu blázinec.// Eddie, až se vrátíš, už tady nebudu. To je riziko, které musím nést. Jinak bych se možná neměl kam vrátit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Policejní vozy použité ve filmu jsou Dodge Charger z roku 1968. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Los Angeles, Lakewood a San Marino. (Terva)
  • Jde o první film, kde zazní píseň „All Star“ rockové skupiny Smash Mouth, která vznikla ve stejném roce jako film. V samotném původním klipu jsou postavy z tohoto filmu. (Zodd)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama