Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie (Kiernan Shipkaová) se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Odlehčený námět cestování časem do minulosti dospívání rodičů (s cílem zabránit řádění "slasherového" vraha) měl potenciál, zůstal však na půli cesty. Naštěstí hlavní hrdinka nebyla tak nesympatická, jak se zpočátku zdála, a několik jejích údivných poznámek nad střední školou z před 35 lety pobavilo – i když to své hysterické "woke" pohoršení asi nemyslela ironicky, naopak. Tohle mi přišlo nejvíc nedotažené, povrchní dobová imerze, kdy se zdaleka nepodařilo navodit dojem nostalgických "zlatých" osmdesátek, spíše šlo o jejich nenápaditou parodii (od někoho bez vztahu k nim). ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fajn hororová komedie, která se nebere moc vážně a chce pobavit. Je vidět, že pro všechny zúčastněné to byla zábava a natáčení si užili. Režisérka Nahnatchka Khan měla představu, co chce točit a jakým způsobem by to mělo fungovat. Problém je, že se jí to povedlo, tak z poloviny. Jako horor to moc nefunguje, na slasher je to málo krvavé a rozhodně by to chtělo, aby film měl více napínavých scén a lépe budoval atmosféru. Khan se nepovedlo najít tu správnou hranici mezi hororem, komedii, a jistou parodii/skládání pocty určitým filmům a žánrům. Mrzí mě, že se zábavnost z placu nepodařila přenést do filmu. Osobně by to mělo být vtipnější, o pár minut kratší a trochu údernější. Na druhou stranu, jako party film, nebo film na víkendový večer to je úplně v pohodě, a na Kiernan Shipku a Olivii Holt se hezky kouká. ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Blumhouse se tu očividně snaží napodobit úspěch Happy Death Day a Freaky, bohužel se mu to v dosti ohledech nedaří. Přitom Totally Killer na první pohled nabízí podobně svěží mix žánrů jako výše zmiňované filmy, bohužel by ale zajímavý námět neměl být to jediný co je na filmu zajímavý. Ono krom hlavní zápletky cestování časem, je film prakticky neoriginální a nezajímavý slasher, který vám nedá ani to hlavní co takový film má nabídnout. Jasně první půlka filmu je zábavná, jsou tu originální nápady, vtípky jsou fajn a hlavní hrdinka je sympatická a hlavně její představitelka je fakt skvělá. Na škodu ale je, že jakmile vtipy vzniklé z cestování času vymizí, tak tu máme prostě typický klon comedy/slasherů bez ničeho navíc. Humor začne být fádní s občasným průbleskem chytrosti a killy? Tady žádný gore ani hravé smrti ve stylu Freaky nečekejte, tady se jedná o nudný až skoro PG13 standart. Další problém pro některé může být WOKE humor, mě ale přišlo že to tu bylo dvojsečný. Že to ukazovalo jak je dnešní společnost připosralá a z každý blbosti se uráží, ale taky jak to opravdu dříve více rasistický bylo. Takže za mě pohoda a u některých narážek jsem se fakt zasmál. Takže jo, jako pohodová hororová komedie mě to bavilo, je to ale něco extra na co bych si vzpomněl a chtěl vidět znovu? Rozhodně ne. 6/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 1987 někdo zabije 3 ženské vraha nikdy nenajdou v současnosti (nevím kolik rok) zabije jedné holce vrah matku holka později před ním utíká a uteče do stroje času co si tam stavila její kamarádka. Tak se přesune do roku 1987 a snaží se chytit vraha a zabránit jejich vraždám. Bohužel nemá to moc co nabídnout oba díly tohohle Všechno nejhorší (2017) a Všechno nejhorší 2 (2019) předvedly daleko více a udělaly to lépe než jak to je tady. Občas film vytasí dobrou hlášku (třeba kdyby kouřila ptáky mohla žít nebo chlap říká ženské by neměly řídit a ženská řekne ty bys neměl řídit opilý a on na to to by přesně řekla ženská nebo viděla jsem Endgame, ale nepochopila jsem ho ) a  pasáže v těch 80 letech jsou povedené. Bohužel ty 3 zabité jsou strašné krávy a není důvod jim fandit i ta její matka v mladší verzi je na zabití  ani vrah to nezachrání tak později se vytasí s dalším , který mě napadl zhruba v půlce filmu (není těžké přijít na to kdo by z toho měl největší prospěch). 60 procent ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keď sa stretnú dve ultradebilné generácie; neprispôsobivá, odpudivá boomerská špína bez empatie a hypersenzitívne gen-z menzesy, ktoré zakazujú vtipy a slová ich bolia, mohlo by vzniknúť hocičo. Vznikla lightovka o cestovaní časom, na ktorú sa dá pozerať, pretože je tam 80’s Amerika a sympatická Sabrina. A dneska je Halloween, takže oddych s pivkom to istí. 🎃 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Maska vraha je zmesou fiktívnej postavy Maxa Headrooma bez slnečných okuliarov a Billyho Idola s jeho typickou visiacou náušnicou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama