Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět mrazivých příběhů found footage hororu, které se objevují v televizním dokumentu, zavede diváky na krvavou cestu zapomenutým podsvětím 80. let 20. století. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (37)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že Scott Derrickson vo svojom poslednom detektívnom a brutálnom príbehu urobil fakt dobrú robotu, jeho pasáž pokladám za najlepšiu. Potom ma z tejto antológie zaujala ešte druhá poviedka o peknom démonovi v podzemných tuneloch. Bruckner a jeho sci-fi záležitosť, ktorá rámcuje celý film, bola výborná až v samotnom závere. To ostatné už žiaľ za veľa nestálo a tretí príbeh o jednej krave, ktorá sa tam snaží vyvolať akéhosi technologického démona, bola dokonca sračka na entú, našťastie to trvalo relatívne krátko. Zvyšný segment, ktorý je vlastne zložený z dvoch častí, síce vyzerá spočiatku nádejne, spomenul som si na skvelý "Downrange", akurát sa to potom zmení na totálny nezmysel. Posledné tri filmy z tejto hororovej série sú podľa mňa na rovnakej, priemernej úrovni (najlepšie proste boli V/H/S 1 a 2). ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na VHS sérii koukám už jen z nemilé povinnost, kdyby se náhodou naskytlo něco zajímavého a většinou to směřuji na období Halloweenu, aby mě tolik nebolelo, když to bude trash. No trash to byl a celkem bolavej. Líbil se mi v podstatě jen začátek a ta poslední povídka Scotta Derricskona, který vypracoval tu prvotní atmosféru v baráku do velmi intenzivní podoby, jak u něj bývá zvykem a bylo mi celkem nepříjemně. Jinak je to ale klasická smršť až příliš schválně nekvalitních prolínajících se obrazů, na které už v dnešní době odmítám koukat s nějakým zaujetím. Vesměs je to pořád to samé dokola a spíš mi to příjde jako soutěž o to, kdo vymyslí debilnější scénář. Ještě to bývá vždycky pekelně dlouhý a vůbec si to neužívám. Asi bych už měla s tímhle nešvarem přestat. ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Abych lépe zhodnotil tak tu vezmu každý segment zvlášť: 1- No Wake: Poměrně zábavný filmeček o partě mladých lidí co jdou kempovat k zakázanému jezeru. Ze začátku se to celé tváří dost předvídatelně (zábavné to je) aby se to náhle celé otočilo díky bizarnímu zvratu, gore je tu fajn a celkově to byla zábava. 2-God of Death: Poměrně nudná záležitost o zemětřesení a útěku člena televizního štábu spolu se záchranáři z televizní budovy. Krom prvních pár minut to není ničím zajímavé a je to spíš takový útěkový chaos bez ničeho navíc až teda na posledních pár minut které to z podprůměru zvedli na lehounký průměr. 3-TKNOGD: Atmosférická záležitost která rozhodně nemusí sednout každému, mě se to líbilo jelikož výkon hlavní herečky byl skvělý a celá atmosféra a téma o virtuální realitě bylo fajn a do toho i synth vyvolávání démona elektroniky. Šťavnatý gore na konci pak byl jen příjemný bonus. 4-Ambrosia: Příběh o rodině která se vždy schází a spolu sdílí své temné tajemství. Segment který skvěle funguje díky návaznosti na ten první a dotváří tak absurdní a černo-humornou záležitost, Fajn věc. 5-Dreamkill: Totální a naprostý strop celého filmu. Derrickson se tu naprosto vyřádil v górem nasáklé detektivce která vás nepustí a nabízí na krátké ploše opravdu dost atmosferických a zapamatovatelných scén že to není možný. Tohle byl opravdu naprostý strop a chtělo by to něco v podobném duchu v celovečeráku./ Wrap Around segment byl jakože ok a kdyby nebylo posledního zvratu tak je to meh, takhle to ve výsledku pobavilo. Takže jo nové V/H/S/ rozhodně nedělá sérii ostudu a i když tu je jen prakticky kulervoucí segment tak jako celek jsem si to užil a atmosféra toho kdy každý film opravdu vypadá jak kdyby jste si ho pouštili na VHS z té doby mě pořád prostě neomrzí. 8/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Slabé tri, aj to v podstate len za prestrelku na lodi, pretože to bola jedna z najintenzívnejších scén, aké som v posledných rokoch videl a vlastne jediný segment, ktorý som si užil a zaujal ma. Sériu V/H/S nemám príliš v oblube, pretože príspevky do nej sú vždy chaoticky zostrihané a väčšinou ich nič nespája, takže to beriem len ako taký chaos s troškou násilia a krvi. Ale nebudem to tu haniť, pretože je to už šiesty diel, takže si film svojich fanúšikov určite nájde. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

5 hororových povídek found footage  1. Je o skupině teenagerů co jdou k vodě někteří si jdou zaplavat a na vodní lyže  někteří ne ty co zůstanou někdo zabije a neožijou a ty co si zaplavou někdo zastřelí odstřelovačkou. Posud dobré bohužel pak to co plavaly ožijou a zjistí, že jsou nesmrtelní a dále se to nevyvíjí 40 procent  2. Je o zpravodajském štábu v Mexiku kde vypukne zemětřesení pomáhá jim záchranný tým a dostanou se někde k nějakému bohovi co je zabije. 40 procent  3. Je o ženské co do ní vstoupí nějaký android nedokoukáno 0 procent  4 Je o nějaké ženské co s jinýma lidmi vraždí a nemůže zemřít nuda 40 procent  5 Je o klukovi o se mu zdá o vraždách ty se pak dějí. On dává policajtovi nahrávky na vhskách a pak se zjistí, že jeho otec policejní dokumentarista to vraždí ten ho chce zabít postřílí pár policajtů a pak ten syn ho 80 procent spíše díky konci co je masakr 5 Povídka v průběhu celého filmu o Rorym co je divný pak v cosi mutuje. Oni ho chtějí prozkoumat on je zabije a s těma mrtvolama cvičí píčovina 0 procent ()

Zajímavosti (1)

  • V segmente Dreamkill, ktorý režíroval Scott Derrickson, je spomínaná sesternica, ktorá máva násilné predtuchy, ktoré sa o pár dní stanú realitou. Ide o Gwen (Madeleine McGraw) z filmu Černý telefon (2021), ktorý taktiež režíroval tento tvorca. (Marceloo)

Reklama

Reklama