Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-pořad. Další z řad českých kulinářských soutěží na jedno brdo. Přehnaná načančanost a umělá image porotců sráží tuto soutěž lehce ke dnu. Ovšem musím uznat, že jsou i horší kulinářské soutěže. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 45% (2*) | ()

amyth 

všechny recenze uživatele

Je to neuveřitelné, ale Nova se poučila ...... už to samo o sobě by stačilo na film a ukápla by u něj jistě nejedna slza. Vymazali naprosto debilní a vyžilou Peštovou, zbavili se otravného multikulti v podobě slováků a jako porotu vybrali umírněnější a kolegiálněji působící trojku. Tím se dostali alespoň na průměrnou show o vaření. Bohužel to v době, kdy v ČR vládne všem (nejenom gastro) reality show Pohlreich, není žádná velká sláva ...... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší než předchozí bratrovražedný Masterchef.. Jen další tupá novácká franšíza, navíc - A to mě zaráží a irituje nejvíc.. - s bezezbytku špatným řemeslem, které zcela míjí tu oslavu gastronomie a činí z pořadu jen duchapustou reality show.. Svícení, střih i samotné snímání, všechno špatně !! To se pak jednomu nesbíhají sliny, které by ho ponoukaly vykrást vlastní lednici, ale pouze sliny zuřivosti.. Jen znovu prázdné a v souvislosti s originální show pomýlené zaplnění nováckého vysílacího času.. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Začal jsem někde v půli letošní sezóny a docela mě to chytlo. Poctivě jsem koukal na další a další díly a udivoval se nad výtvory jednotlivých soutěžících (pozitivně i negativně). Ani nevím, kdy se dostavil ten zlom, ale nějakých posledních pět dílů jsem se bil do čela. Je to reality show, připomínal jsem si. Nacpali to emocemi, rozhovory, rozpory, šarvátkami a finále byla jedna velká telenovelní sra*ka. Škoda, mohlo si to udržet svou vážnější a profesionálnější notu. Moderátoři se mi líbili, byli všichni sympatičtí, ale někde se to prostě podělalo a to se stává. Asi nelze očekávat nějakou total sekačka kvalitu, musíte si uvědomit na jaké publikum tento pořad cílí a podle toho se taky chová. Každopádně ty prvotní pocity, kdy jsem na to s tchyní koukal někdy v jednu ráno, zůstanou navždy v mém srdci s úsměvem :-) ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl mě varovat už začátek, kde chlápek, který vaří přes 30 let, připraví šafránové rizoto, ví, co do něj patří a jak se mu odborně říká, byl vyhozen, a fitness nanynka, která viditelně připálí steak a dokonce ho zapomene osolit, jde dál! V dalším dílu vyhodí chlapa, že vajíčko použil na špagety, a nakonec nechají projít dál jiné dva, kteří také udělali vaječné těstoviny. Kamera pořád zabírá Slovenku Luciu, tu exotickou Karynu, bo jak se jmenuje, a pár dalších oblíbenců, takže je jasné, že nejde o umění vařit, ale o to, kdo vypadá fotogeničtěji a bude na obrazovkách co nejdéle nejlépe vypadat. V dnešním dílu Lucia předložila na talíři cosi, co vypadalo jako houlbí výkal, nemělo to koncepci ani myšlenku, a pochválili ji za esteticky dokonale připravený talíř?! Ts, ts. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama