Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Největší trik, který kdy ďábel předvedl, bylo přesvědčit svět, že neexistuje a pak…zklamal. Čerstvý amorální vdovec, co připomíná střeleného vědátora z Číslo 5 žije, je v tlakovém hrnci márnice dušen jako mrkev. Drží pokličku nestandardně postupující policejní složky, vdova s oblibou v černém humoru či snad sám Keyser Söze? A když jsme u té mrkve, nedrží ji celou dobu Oriol Paulo před vaším nosem, jako se to dělá oslovi? Odpovědi se dočkáte v samém konci a já bych k ní pouze dodal, že když pes začne mňoukat, kočka štěkat a žralok jíst brokolici jen za účelem pádu zoologovy brady na podlahu, nastává čas holedbat pointu, která se k podobnému stavu dopracuje nevykonstruovanou jednoduchostí.. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ok, réžia klasicky španielsky intenzívna, ale keď sa nad tým zamyslíte, celá tá situácia a všetko čo jej predchádzalo a podporilo jej priebeh, to je tak niečo neskutočne vykonštruované a nepravdepodobné, a oni to nakoniec ešte zaklincujú hláškou "Nič čo sa stalo nebola náhoda". Sklamanie, pretože som čakal Balaguerovskú neomylnosť a El Cuerpo bolo len pokusom o ňu, s deravým scenárom. Škoda, niektoré scény (autonehoda, toalety) mali naviac a natočené a zahrané je to dobre ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco neuvěřitelného! Poslední film, který mě zvedl ze židle, byl Saw (2003). Od té dobry jsem vyhledával filmy podobného typu, ale žádný nebyl tak kvalitní. Po čase jsem už nad tím zlomil hůl. Viděl spousty mysteriózních thrillerů, vynikajících. Ale žádný takový nebyl. Jenže dnes.... Jsem se dočkal. Úplné náhodně jsem našel film a ten mě tak napružil, jako kdysi Saw. Je to právě tento film. Moje huba je otevřena úžasem. Velice napínavé celou dobu. Vyvíjí se to směrem, který v závěru sejde z cesty a nakonec ne všechno jinak a divák jen sedí a čumí. Tenhle film nemá konkurenci! ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Prekombinovaný, nevierohodný a z prsta vycucaný scenár prebíja tajomnú atmosféru navodenú skvelým začiatkom. Samoúčelné vŕšenie náznakov, nových a nečakaných stôp, spôsobuje, že film čím ďalej tým viac irituje. Retrospektívne scény patria skôr do nejakej melodramatickej telenovely. Vdaka týmto nedokonalostiam záverečné "veľké odhalenie" žiadnu úľavnú katarziu a ani uspokojivé naplnenie záhadného prípadu nespôsobilo. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Film, který si hraje s jediným protagonistou - divákem. Nechat se takhle necelé dvě hodiny vláčet a napínat je zábava. Mayka Villaverde by mohla býti jednou z TOP hororových postav. Jen kdyby její El Doméstico uměl líp šoférovat. Více takových filmů! Takže - celý film stál vlastně na tom, zda se Adam zblázní do své Evy? A kdyby to nevyšlo? Byl by nějaký plán "B"? Áno, áno, souhlasím, je to vykroucené až na dřeň a tak přitažené za vlasy, že vám ten chomáč zůstane v ruce. Ale když přijmete pravidla hry a fakt, že vás rejža jen umně vodí za flígr, pak dostanete zážitek s neodolatelnou atmosférou, spirálou pádu jednoho zlatokopa a dvěma herečkami z kategorie "stojí za hřích". ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama