Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (56)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Doslova učebnicový příklad netflixácké generické, zbytečné, šablonovité komedie, která se dá zařadit do škatulky “jen abychom něco před Vánoci vydali”, u něhož jsem byl skálopevně přesvědčen, že víc jak dvě hvězdy si u mě určitě nevyslouží. A vysloužil, a to i přesto, že sice opravdu splňuje všechny kritéria hloupého a zbytečného, ničím nepřekvapujícího filmu, ale na druhou stranu mu nadšeně nemohu upřít, že jsem se bavil. Humor je jednoduchý a přiblblý, ale mě namíru sedí, body swap sice nevyužívá ve velkém procentu nic neviděného, ale swap batolete se psem je prostě geniální a tohle mě bavilo úplně excelentně, takže i přes velké nedostatky a charakteristiky netflixovské ptákoviny jsem rád, že mohu hodnotit úplně obstojnou 3hvězdou bez větších výčitek. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se od Netflixu zlákat na poměrně známé obsazení a věřil jsem, že tam bude vánoční atmosféra. Vánoce tam jsou vážně jen na okraj a tahle výměna těl nepřináší nic zajímavého. Naopak přináší úplně hrozné CGI ditě a psa, takže vcelku zklamání. Nečekal jsem zázrak, ale doufal jsem alespoň v průměr. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi herci je to, co tuhle komedii tlačí alespoň trochu nahoru. Jinak je to ale vlastně dost hrozné - mdlé, nepříliš vtipné a celkově bez jakýchkoli ambicí být čímkoli jiným než jen zcela spotřebním rodinným filmem na jedno použití. Což je škoda, protože zrovna zápletka s výměnou těl má vždycky dostatek potenciálu, aniž by se tvůrci museli uchylovat k low (ne)humoru na téma prdění a krkání. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Rodinná rošáda není nijak výborný film, ale pokud jste ten typ člověka, který si čas od času rád pustí jednoduchou kravinu s fajn obsazením a zcela u ní vypne mozek, pokud jsou pro vás takové filmy jisté guilty pleasure, nebo pokud v nich třeba nacházíte nějaký komfort, pak hlásím, že je tento film jedním z těch lepších příslušníků svého žánru a že by vám mohl dodat příjemných 100 minut zábavy. Pokud tento typ člověka nejste, Rodinné rošádě se možná raději vyhněte a pusťte si něco jiného. Já ten typ člověka jsem, takže za mě dobrý, ale zcela uznávám, že je to vlastně tak trochu brak. Více zde. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jeden ucházející fórek na čtyři trapné = dvacet procent = jedna hvězda, nazdar. Za všechno mluví epizoda s názvem "pubertální dcera jde v mém těle na důležitý firemní meeting". Zatímco jiní tvůrci by na tenhle námět dokázali uplácat jednu řadu průměrného sitcomu, Family Switch si vystačí s pádem ze schodů, pokusem o vymáčknutí obřího jebáka, kopancem do koulí a prděním uprostřed porady. Všechno završuje nepodstatná záměna čokla s odporně digitálním dítětem a rodinné moralizování tak doslovné, aby ho pochopily i vaše rybičky. Slow clap. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Když Bill (Ed Helms) začne rozhovor s Wyattem (Brady Noon), otočí židli dozadu a sedne si na ni. Jak se pohled kamery přepíná mezi místností a chodbou, židle několikrát změní směr. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Los Angeles vo februári 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama