Reklama

Reklama

Kill

Trailer 2

Obsahy(1)

Během cesty vlakem do Nového Dillí čelí dvojice komanda armádě útočících banditů. (Tomas.C.1509)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (34)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená akční záležitost z Indie, která si z tohoto žánru bere jen to nejlepší a replikuje to v tísnivém prostředí vlakových vagonů. Tuto lineární poučku sledujeme zhruba do čtyřicáté minuty, kdy se nám vyjeví krví podlitý název snímku, s čímž přichází i neskutečné šlápnutí na plyn. Celý počin se najednou lusknutím prstů přepne do ultimátního vyvražďovacího módu, v němž se společně s hlavním hrdinou budeme brodit litry krve a vyhřezlých vnitřností. Najednou se tedy díváme na šílenou cestu za pomstou, u níž si budou fanoušci brutálních fatalit spokojeně mumlat pod vousy. Tohle se vážně moc povedlo, pročež Vám mohu Kill s čistým svědomím jen a jen doporučit. Skvělá práce! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indická vybíjená ve vlaku. Po Monkey manovi zde máme další přímočarý akčňák z Indie, tentokrát bez větších ambicí a na malém prostoru. Indický Raid z počátku působí slušně, není zbytečně přebujelý, jak jsme u indických akčňáků zvýklý, nejsou zde pastelové barvy ani muzikálová čísla ale pouze fyzické bitky na tělo. Bohužel první bitkou ukazuje film své limity a po chvíli divák zjistí, že ho nečeká nic jiného než, že jeden Ind zmydlí několik jiných, přesune se do jiného vagonu a tam udělá to stejné. Akce se nemění, nikam negraduje a přestože to vypadá, že se od půlky konečně pořádně rozjede, nestane se tak a tempo je stále stejně a neměnné. Přestože jsou bitky přehledné a je na nich vidět snaha, je to málo. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"Zabil jsem čtyři tvoje lidi a ty jsi zabil 40 mých. Ty nejsi ochránce, ale monstrum!" Sice chybí zajímavější postavy, děj a zvraty a bitkám zábavná přepálenost/wow efekt, ale jinak je to na Indii sympaticky vážná, temná, krvavá a kompetentně natočená řezanice, kterou nehyzdí laciné CGI, s obstojným hrdinou i záporákem, dobře vytěžující atmosféru a prostředí nočního vlaku a nenechávající diváka mezi ucházejícími bitkami příliš vydechnout. A ozvláštněná tím, že se tu řežou dva početné rodinné klany, takže tu co deset minut někomu zařve strejda nebo bratranec a on jde zabít strejdu nebo bratrance někomu na druhé straně. To bylo docela osvěžující. 70%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dežo tuze mocinky myluje Margitu. Chtějí se vzít a mít kupu bejby. Ale na jejich zásnubní vlak zrazu zaútočí spojené loupežnické klany Čonků, Horváthů a Deméterů, aby cestující očórovali o portmonky, bižuterii a rolexky z Číny. Jsou brutální a zákeřní. Ale blbý Dežo se furt pere jako Mirek Dušín a na bezpočet likvidačních útoků kinžály a sekáčky odpovídá jenom svými pěstičkami, aby náhodou nějakého toho lumpa neporanil. Situace se ovšem změní chvíli před poločasem, když mu krvelačný mladý Čonka odkrágluje Margitu. A pak už taky Dežo konečně vezme do pracky pořádný čuro a začne všecky kill. Nejvíc se mi líbila tlučba hasičákem. Nebo když starýmu Čonkovi zapálil hlavu. Fajn reklama na indiánskou armádu a indiánské železnice. A taky fajn večerníček. A nemusím snad zdůrazňovat, že při jeho sledování je uvedení mozku do ultra úsporného režimu naprostá nutnost. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Krví nasáklá Indická telenovela. Prvních 45 minut, než se objeví název filmu, je jen taková předehra, před nastávající brutální pomstou. Nechybí emoce - nešetřilo se smrtí ani na té kladné straně, hlavní hrdina celkem sympatickej frajer, fighty jsou slušné natočené a s pořádnou dávkou násilí (hasičák, nůž v oku, kladivo v hlavě). Čistě indický akční film, jsem snad ještě neviděl, takže jsem rád, že jako první jsem z této země, zhlédl právě Kill. Skvělá řežba. (179. hodnocení) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Tri dni pred premiérou tohto filmu spoločnosť 87Eleven Entertainment (známa vďaka populárnej sérii John Wick s Keanu Reevesom v hlavnej úlohe) oznámila, že kúpila práva na remake filmu v Hollywoode. (MikaelSVK)
  • Režisér Nikhil Bhat zažil podobnou zkušenost, která byla nastíněna ve filmu, během cesty vlakem mezi Patnou a Pune v polovině devadesátých let. Vlak, ve kterém cestoval, byl vykraden, což inspirovalo děj filmu, který začal psát v roce 2016. (batmancz)
  • Název filmu se objeví až ve 45. minutě. (pornogrind)

Reklama

Reklama