Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (366)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Kotek je sympaťák a Polívková je skvělá herečka. Ani to však nezachrání tvůrčí impotenci Mariankové. Námět sám není špatný, původní rumunský snímek mohl být i vtipný. Tohle je křečovité, hodně často s velmi ubohými vtípky. Na jednu stranu jsem ráda, že se český film snad vymaňuje z nadvlády bezduchých romantických komedií s Langmajerem, ale netěší mě, že se obloukem vrací k buranovskému humoru vesnických taškařic páně Trošky. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na rovinu říkám, že po traileru v kině jsem čekal mnohem víc. Aspoň o tu hvězdu nahoru. Ovšem po šesti letech v korporátech cením film, který si bere právě na paškál české firmy a jejich "perfektní" politiku. A jelikož jsem přesně takovéhle teambuildingy a situace, které nastanou v první části filmu, zažil na vlastní kůži, tak mohu pouze tleskat, jak se to tvůrcům povedlo natočit. A přidat trošku humoru. Píšu záměrně trošku, protože trailer sliboval vtipnou jízdu od začátku do konce. No a těch vtipů moc ve výsledku nebylo. Jako všichni ostatní cením Vojtu Kotka, který si krade scény a roli si užívá. A největší plus je za jeho triko! Sečteno podtrženo. Solidní průměr. (50 %) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejsem v pozici, abych mohl říct, že šlo o ztrátu času, protože jsem měl tušení hraničící s jistotou, jak bude celá záležitost vypadat. Od současných českých komedií už opravdu mnoho neočekávám a koprodukce to prostě nezachrání. Jako obvykle byl i v tomto případě nejslabším článkem scénář, který hnal často věci do trapnosti, a i když uznávám, že jsem se občas i pousmál, po většinu času jsem se cítil dost nepříjemně. Na jednu stranu mohu pochválit slušné obsazení, na tu druhou to občas vypadalo, že tvůrci na svou snahu poněkud rezignovali už v průběhu castingu; když začnou místo hereček obsazovat modelíny, asi jim o výsledek příliš nejde. Jo, jo, film měl i své světlejší momenty, přesto jsem ho ale z větší části protrpěl, a hvězdičku jsem mu připlácl jen za Vojtěcha Kotka (kterého jinak příliš nemusím), jenž byl ve své roli sádrového ježka skvělý a za závěrečné věnování, z kterého mi bylo trochu smutno. / Poučení: Ženy by se neměly příliš podobat svým otcům, není to pro ně ideální. ()

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Vzdyt tohle muselo vypadat otresne uz na papire...nechapu ze se nasel nekdo, kdo to vubec zainvestoval a ze se podarilo presvedcit vubec nejakou skupinu etablovanych hercu, aby se do te katastrofy pustili... naprosta prisernost, trapnost na trapnost, pokus o moderni Slunce seno rizle IT Crowd...ale ne, proste to nefunguje. Je to regulerne film u ktereho bych se stydel ze jsem v nem vubec hral....a pritom tak slibny namet. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Jako zaměstnanci korporátu se mi to moc líbilo a v některých postavách jsem viděl sebe a své kolegy. Věřím, že ani jiní mého věku by nemuseli být zklamaní. Moc nerozumím, proč toto hodnotíte tak špatně a nějaký trapný Prvok, Šampon, Tečka a Karel má vyšší hodnocení. V Česku se podobné komedie moc neumí a cpou se tam nesmyslné dějové linky. Tady si to na nic nehraje a je to plnými doušky bláznivá komedie s perfektním obsazením. Smál jsem se od začátku až do konce a o tom to má být. ... MKUH ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)

Reklama

Reklama