Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Známí neznámí mi přišli veskrze jako nesnesitelný film, ale v téhle sračce se Marianková ještě překonala a natočila něco, na co jsem jen nevěřícně zíral, jestli si ze mě ten film dělá prdel, nebo to fakt myslí vážně. Ten film v sobě dokonale ztělesňuje to nejhorší ze současné pokleslé české komerční produkce, a celé je to tak nesnesitelně trapné, s příšerným obsazením i hereckými výkony, uboze nevtipné, scenáristicky stupidní, dějově nevěrohodné a schematicky předvídatelné, že pustit si to na Netflixu se prakticky rovná okamžité lobotomii s nevratnými následky. Když si myslíte, že hůř už být nemůže, prakticky každá nová česká komedie vás ráda přesvědčí o opaku. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

První půlka je absolutně bez zábran a náramně retardovaná, v důsledku čehož mě až nečekaně bavila. Druhá půlka vyšumí do další české řadovky, která je retardovaná už jen otravně a navíc se do té omelety z kreténů snaží přimíchat "příběh" made in "je mi šest a opisoval jsem". Konec si po týdnu nepamatuju a je mi to jedno. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Upoutávka v kině mě úplně neoslovila, zatímco film samotný byla celkem úsměvná a místy dosti řízná komedie. Tvůrci se jistě nechali inspirovat americkou žánrovou tvorbou, zároveň nezapomněli do filmu lupnout starý dobrý československý kolorit - a ve výsledku to na mnohých místech i fungovalo. Lidé, kteří se podobných teambuildingů pravidelně účastní, se ve filmu dost možná i poznají a přidají hvězdu navíc. Postava ztvárněná Erikou Stárkovou byla poněkud teatrální, brněnští auditoři byli na hraně, jinak se ale ve výsledku jednalo o zajímavou sbírku postaviček, kde bych vyzdvihl zejména postavy zahrané Vojtěchem Kotkem a Petrou Polnišovou. Rázná jednohubka, která neurazí a sem tam i trochu překvapí. ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Za 1). Není to horší než všechny Kameňáky, Babovřesti, ukradené Dagmary, moření revizorů, ani žádný díl Playgirls. Za 2). Vypnout mozek je nejvíc relevantní pojem, který vám doporučuji absolvovat před filmem v podobě vypít fakt hodně škopků, zabalit si mariánku do kusu alobalu, a být připraven na nejhorší. České komedie už našli svoje dno, to se nedá už ničím prohloubit ani horším filmem, který tu vychází nejméně pětkrát do roka. Povětšinou to jsou produkované filmy komerčních žump Primy, a tv hoven. Tohle je jen český mutant rumunské východní sračky, které scénář někdo hodil do Google Translate, a upravil podle svého, aby zapadalo do českých dolin, casting veskrze jen na objednávku, kdo z provařených herců si klesne na své dno, a nejvíc mi je líto Kotka, který se z nich šetřil nejvíc, aby nemusel šukat vykostěnou vyzáblinu Polívkovou. Stydím se, že člověk podobného intelektu jako já, který doufám že má filmový vkus, i když jsem odkojenen na trapné americké inscenace, a televizních výplachů své doby, ale pokud mi 2 ze 3 kamarádů řekne, že se u toho bavil, a doporučuje mi film, že se budu královsky bavit, stop it, get some help. Degredace všeho, v čem jsem doufal, že se trochu zlepšujeme. Zlatej Tonda Blaník! Na konci jsem čekal buď velkou orgií, kde bude přežraná Evelyn mrdat macatým pérem do Prachaře, nebo fackování jak v senu a pár facek. Ještě aby z hrobu vyběhla Škopková a vrazila facana řezisérce po píči. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Jako zaměstnanci korporátu se mi to moc líbilo a v některých postavách jsem viděl sebe a své kolegy. Věřím, že ani jiní mého věku by nemuseli být zklamaní. Moc nerozumím, proč toto hodnotíte tak špatně a nějaký trapný Prvok, Šampon, Tečka a Karel má vyšší hodnocení. V Česku se podobné komedie moc neumí a cpou se tam nesmyslné dějové linky. Tady si to na nic nehraje a je to plnými doušky bláznivá komedie s perfektním obsazením. Smál jsem se od začátku až do konce a o tom to má být. ... MKUH ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama