Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková divná stathamovka. Jason je tu opět samozřejmě za drsoně a kosí jednoho renegáta za druhým, ale ne tak často, jak bych očekával. Hodně se tu také mluví a i když dialogy, a svým způsobem i monology, nejsou nijak vytříbené, mě to bavilo. K Stathamovi-mlátičce přirozeně přilnuli i Statham-zkrachovalec i Statham-mizerný hazardní hráč a výborně se doplňovali. S výbornými roličkami přispěli i Stanley Tucci a Michael Angarano, jehož postavu jsem sice nechápal a přišla mi úplně mimo, ale kupodivu mi vůbec nevadila. Naopak. Kdo čeká tradiční nabušenou akčňárnu, bude asi trošku zklamán, ale Stathamův fanklub by měl být spokojen. 75% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, nudná a prázdná. Od Stathamovky čekáte nějakou béčkovou aKčňárnu, komornější a ruční práci. V tomhle filmu se neděje naprosto NIC a když se to nic děje, tak ještě neuvěřitelně nesmyslně, takže 90 minut se v kuse film stále jen rozjíždí a najednou jsou titulky, vy nevíte proč tam tedy ten obsah a děj byly a závěr je naprosto na hlavu postavený. To i ty srágory od JCVD nebo Seagala mají alespoň elementární smysl. Doposud nejhorší Stathamovka. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

A vlastně jsem docela spokojený, po delší době sympatický Jason, který občas prohodí i nějakou tu solidní hlášku. Příběh pár slušných nápadů obsahuje a souboje vypadají zajímavě. Žádný bordel, jako je tomu například v Seagalovkách se nekoná ani náhodou. Simon West je zkušený rutinér. Potěší fakt že se to celé neodehrává tak nějak automaticky od bodu A do bodu B. 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak jednou za čas.... Moc jsem teda nepochopil epizodu s Black Jackem, ale jinak se jedná o jednoduchou akční eRkovou řezbu, na které je vidět, že Simon West už má něco za sebou, protože se nebojí poexperimentovat s kamerou a střihem, přičemž zůstává naprosto neZběsilý (a to i díky super hudbě). Stathamovy cigánský férovky jsou samozřejmě přečipovaný, ale naštěstí chybí cokoliv dalšího dementně přepálenýho, takže si pro mě teda dost překvapivě budu muset na zvracení počkat až na střešní honičky aut v Rychle a zběsile 7. Spokojenost. 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Wild card ponúka slušný príbeh s tvrdým chlapíkom Jasonom Stathamom, ako babrákom v hlavnej úlohe záporáka. Film hlavne hrá na vynikajúce monológy hlavného predstaviteľa už spomínaného Stathama, pretože tie hlášky sú naozaj perfektné. Čo však zadrháva sú miestami hluché miesta v scenári, ktorý chcelo ešte trošku doladiť. Na to, že sa tu jedná o Stathama, tak má film veľmi málo akčných scén, skoro, akoby ho tvorcovia šetrili. Bitiek je tu fakt veľmi málo, ale keď už nejaká je, tak krvou sa nešetrí a lietajú rany sem a tam. Čo mi ďalej vadilo je miestami neprehľadná kamera pri bojových scénach a ešte ku všetkému to hrozné spomaľovanie záberov mi to všetko len znepríjemňovalo. Inak ľahký nadpriemer. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Aby sa Jason Statham (Nick Escalante) pred natáčaním dostal do formy, držal diétu, počas ktorej jedol iba špenát a hnedú ryžu. (m.a.t.o.)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama