Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak jednou za čas.... Moc jsem teda nepochopil epizodu s Black Jackem, ale jinak se jedná o jednoduchou akční eRkovou řezbu, na které je vidět, že Simon West už má něco za sebou, protože se nebojí poexperimentovat s kamerou a střihem, přičemž zůstává naprosto neZběsilý (a to i díky super hudbě). Stathamovy cigánský férovky jsou samozřejmě přečipovaný, ale naštěstí chybí cokoliv dalšího dementně přepálenýho, takže si pro mě teda dost překvapivě budu muset na zvracení počkat až na střešní honičky aut v Rychle a zběsile 7. Spokojenost. 70% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zvláštně zvrácená věc. Čekáte, že zkušený akční harcovník West udělá ze Stathama vzor společnosti, vždy správňáckého ex mariňáka a on se z něj vyklube milovník hazardu a vychcánek, který leje jednu sklenku vodky za druhou. Je to možná příjemné ozvláštnění, ale celkově není moc o co stát. Akce je málo a moc se mluví. Bohužel velmi často o ničem, jelikož má scénář x zbytečných odboček a dává důraz na postavy, které by tam ani nemusely být. A zpomalovačky ala Guy Ritchie tam už vůbec nemají co dělat. Tahle záležitost může úplně v klidu uniknout milovníkům klasických akčních filmů. ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Po takových filmech jednoduše člověk zjistí, že nechat si ujít některé kinematografické "skvosty" není vůbec na škodu, ušetříte tím čas na užitečnější věci, jako třeba: promyslet nákupní seznam, ustřihnout si nehet na palci na noze(rovnou si namazat krémem tvrdou kůži na patě), vyčistit pořádně mezizubní prostor. Když budete mít hotové všechny tyto činnosti, pak stačí napsat do gůglu korsika, potom kliknout na obrázky a máte mnohem větší relax než u filmu. Na tento film zapomenete cca do tří dnů, když by jste šli na pivko tak za den. Nudná nuda. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Hrozně málo výrazný film. Jediné pozitivum vidím právě v jeho největším lákadlu - Jasonu Stathamovi. Ten se snaží co mu síly stačí, ale stejně to na mě působilo hrozně roztěkaně. Celý film působí polepený a je to celé hrozně divné. Působí hrozně nevyspěle a bez sebevědomí. Prostě takový, na který za pár dní zapomenete. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale z filmu na mě číhá polovičatost. Protože je konec a já čekal ještě pořádný finále. Akční sekvence jsou natočené opravdu skvěle, ale v celém filmu jsou jen tři. Film utnutý v půlce si zaslouží jen poloviční ohodnocení, i když akční stránka mě nezklamala, ale naopak, velice příjemně překvapila. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)
  • Aby sa Jason Statham (Nick Escalante) pred natáčaním dostal do formy, držal diétu, počas ktorej jedol iba špenát a hnedú ryžu. (m.a.t.o.)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama