Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Při tomhle teambuildingu budou padat hlavy! A to nejen obrazně řečeno… proto se připravte na poctivou slasherovou jízdu. Dobře no, rozjíždí se to pomaleji, jako černohumorná story o partě kolegů z práce, přijíždějící utužit svůj (už tak dost napjatý) kolektiv. Snížit jejich stav bude mít za úkol maskovaný vandrák s gigantickou plastovou hlavou, který to pojme hezky po svém - morbidně. Popravdě, mít za kolegy některé z těchto idiotů, nejspíš by je člověk pobil mnohem dřív a sám. Z téhle masky se kult, jako v případě Mayerse nebo Vorheese, nejspíš nestane (navíc by se určitě nevešla na poličku)… ale zase nádherně zapadá do konceptu černé komedie. Nic objevného a nového, ale pořád je to lepší než drátem do oka, případně srpem do hlavy. Plusový bodík přidávám za moc hezkou kameru… už příjemně navnadí skoro až fincherovské úvodní titulky s průletem po místnosti. ■ AnanAss‘s Score: 7/10 ■ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Seveřanům thrillery jdou, o tom žádná. Pokud jde ale o horory, upřímně si žádný (a přitom samozřejmě ve velkém vznikly), který by mi utkvěl v paměti, nevybavuju. A tenhle úsměvný slasher se do téhle skupiny naneštěstí zařadí taky. Představuje se nám několik kolegů, kteří pořádají teambuilding v odlehlé, dosud nezkomercializované oblasti, kde se má zanedlouho jejich zásluhou stavět obchodní centrum. Docela dlouho trvá, než se něco semele, ale vůbec to nevadí. Je to totiž pestrá směsice, postavy jsou zajímavé, chemie mezi nimi také. Jenže někdo se zásahem do přírody tak úplně nesouhlasí… Vybíjená začíná, místy je neotřelá. Humor mám rád, ale tady (přitom jinde jo) mi prostě moc neseděl. Potěší vrahova maska, horší je to s jeho identitou. A s napětím. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dějově rozhodně nic objevného, jede to zcela nepřekvapivě podle šablony, co se identity a motivace záporáka, i vývoje vztahů mezi postavami týká. Ale škatulku "komediálního slasheru" to za mne naplňuje v podstatě dokonale. Nabízí se srovnání s "Totally Killer", který vyšel před týdnem, a z něj Seminář vychází jako "Totally Winner". Dostatečně prokreslené postavy a fajn chemie mezi nimi, vysoký bodycount a drsné a rozmanité vraždy. A potěšila mě i režijní kreativita, kdy vtip kolikrát nevychází jen z dialogů, ale třeba i ze záběrování nebo střihu. Je to prostě dobře udělané. Asi nejpříjemnější žánrové překvápko tohoto roku (pravda, letos jich moc nebylo). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A TEĎ SE POJĎME BAVIT! STRÁVÍME SPOLU NĚJAKÝ ČAS A LÉPE SE POZNÁME. SPOJÍME PRÁCI A ZÁBAVU…“  Má to fajn tempo a začátek tou svojí „odlehčeností“ dost navnadí. Ta skupina je totiž taková … absurdní… Škoda, že tak, jako se stupňuje brutalita, se nestupňuje napětí. A že ubejvá i tý ironie. Ale na druhou stranu to fakt celkem odsejpá, páč vrahoun se s tím nesere a těm, co jde o kejhák, se dá i fandit.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film vznikl podle stejnojmenné knihy, kterou v roce 2021 napsal Mats Strandberg. 2.) Thx za titule „Jakub Doležal“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl na teambuildingu a koukám, že o nic nepřicházím, vypadá to jak organizovaný zábavy na rekreacích ROH. V dnešní době už je těžký vymyslet originální sérii vražd, ale tohle se docela povedlo, i když to jede podle neoriginálního schématu nesourodé skupiny lidí odříznuté od světa a tajemnýho mešuge zabijáka. Slušná kamera a místy naprosto skvěle sestříhaný. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama