Reklama

Reklama

The Killer

Trailer 1

Obsahy(1)

Nájemný vrah se snaží napravit svou vinu a vrátit zrak krásné mladé zpěvačce. (tribican)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

choze 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to zcela dle očekávání a sice jako průměrná akční spotřebka pro stream, kterou takhle mohl natočit kdejaký no name řemeslník, a která by právem totálně prošuměla, pokud by se pod ni nepodepsal John Woo. Legendární režisér tak uzavírá trojici svých návratových akčňáků třetím jasným důkazem v řadě, že na tomhle poli už bohužel nemá co zajímavého nabídnout. Od ohraného scénáře s přiblbými dialogy a přepálenou stopáží, přes absenci výraznějšího režijního stylu, až po mimózní casting a pár až směšných momentů, je to marná záležitost a to ani nemusím porovnávat s originálem, který i po čtvrtstoletí zůstává mistrovským dílem a neskutečnou filmařskou, emocionální i doslovnou palbou. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Zbytečný remake a ještě větší zklamání, že si to natočil John Woo sám sobě. Nathalie Emmanuel je sice pěkná, ale herecky to nedává a její hitmanku je těžké ji uvěřit. Prostředí Paříže je fajn, ale klidně to může být jakékoliv jiné město. Woo stále dokáže natočit asi nejefektivnější zabít člověka, ale je zde vidět, že rozpočet byl omezený, hlavně, když to šlo rovnou na Peacock, takže bodycount je zde velmi malý oproti originálu. 5/10 ()

Reklama

faraoon 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Pokud Vážení přistoupíte k této látce od počátku jako k parodii na Brutální Nikitu, pak tomuto braku odpustíte naivňoučký námět, hloupoučké souboje a béčkově stupidní scénář. Je to prostě úsměvný večerní brainwashing po např. celodenním výsmahu mozku na lhotské nudapláži. Ovšem mocně mě potěšilo, že amíci konečně pochopili, že proměna  kostelů na starbucksy je bohulibější než biblické žvatlání před večeří a také ohromující poznatek, že bánbů má rád Guinese jak hned z počátku věrohodně Worthington osvětlí. Jen mi vrtá hlavou kam chodí Zloduch s pískem po deseti kouscích ?!?!? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes naprosto nevhodně obsazený role ten film úplně blbej není. Omar Sy je děsně těžkotonážní, a podle mě se příliš do vážný role nehodí ani svou mimikou. Natálie je už vůbec se nehodící. Proti ženskejm v podobnejch rolích nic nemám, ale jí tohle taky příliš nesedí. Jinak přestřelek dost, holubů taky. Navíc přestřelky nejsou statický, což se o režisérovi ví. Snad nekončí, a ještě nám něco nabídne. Doufám. 60%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď nedokážeš poriadne vykradnúť ani sám seba, tak tam hodíš femina hrdinku, ktorá herecky naozaj môže robiť len slúžku Daenerys, už z plagátu je vidieť, že namiesto pomstiteľky by mala robiť bičistku v nejakom salóne, potažmo bordeli. I vlasy by si mohla nechať narásť, bo je to tak nepristane a o chvíľu ju porastom predbehne i ten Omar Sy. Snáď si zarobila aspoň na tie nalepovacie. ()

Související novinky

John Woo remakuje svůj nejslavnější film

John Woo remakuje svůj nejslavnější film

05.05.2022

Čínský filmař John Woo známý pro své kultovní snímky jako Hard Boiled, Tváří v tvář či Killer se po letech konečně dostane k režii remaku svého dost možná nejzásadnějšího filmu. Je jím právě poslední… (více)

Reklama

Reklama