Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (148)

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě vždycky obrovským zážitkem a to i přesto, že jsem ho poprvý viděl se slovenským dabingem, který se, jak už většina z nás víme nevyznačuje tou nejlepší kvaliou. To ale nezměnilo nic na tom, že jsem ho skoukl a parádně jsem se u něj pobavil. Jednoznačně patří k nejlepším Chanovkám. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po stupidnym prvnim dile jsem moc necekal, ale byl jsem prijemne prekvapenej. Sice dej uz s nejakou Bozskou relikvii nema vubec nic spolecnyho, ale to je detail. Jackie vyfasne dve zensky, ktery maj opet slouzit jako vtipny poskoci a vyrazi do pouste pro nacisticky zlato. Jenze tady vsechno slape tak, jak ma. Akce strida akci, nad tim, ze se cinani kreni neni cas premejslet a i kdyz je film o 20 minut delsi nez jednicka, od zacatku do konce ma paradni tempo a klidne bych si jeste nakejch 20 minut dal. Takze s druhym dilem jsem naprosto spokojenej. Jeden z mala pripadu, kdy pokracovani prevysuje prvni dil. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už chápu, proč si tenhle film Jackieho pamatuju snad nejméně. Je to totiž děsná nuda a docela obyčejná trapárna. Sice je Jackie úžasný a díky němu je film aspoň někdy zábavný, ale jinak opět děsí přehrávající asiati, které se bílí herci snaží ještě trumfnout. No a hodně moc zaostává i choreografie soubojů a kaskadérské kousky. Možná tu i jsou podle závěrečných titulků, ale nejsou tak efektivní jako jindy. ()

Khare 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu to, že Jackieho výkony byly jako vždy úžasné - že bylo skoro všechno, hereckými výkony počínaje, absurditou příběhu konče, psychedelicky přitažené za vlasy, jsem přijala jako samozřejmost hned na začátku a díky tomu jsem se úžasně bavila :) Možná jsem divná, ale smála jsem se nahlas - jako crazy komedie Božská relikvie 2 funguje rozhodně skvěle ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Božská relikvie je film plný vzpomínek na mé mládí. Tenkrát mi ukázal Jackie Chana jako borce, na kterého snad nikdo nemá. Ty scény, co v tomhle filmu předváděl, nad tím se budu sklánět snad celý život. Je to neuvěřitelný frajer a pochybuju, že se mu v Číně vůbec někdy někdo vyrovná. Ani slavný Jet Li na jeho akční kousky nemá. Škoda, že se z tohodle filmu stal takový kolovrátek, kde já vlastně naprosto ignoruju debilní příběh nebo ještě pitomější dialogy jak od Charlieho Chaplina. Já prostě pokaždé čekám na ty akce, které mě, v dnešní předigitalizovaný době, nikdy nepřestanou udivovat. Klobouk dolů. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „The Way of the Condor“ nazpíval Jackie Chan. U filmových sestřihů s anglickou audiostopou chybí. (Rominator)
  • Jackie Chani si při pádu z řetězu vymknul hrudní kost. (CrypzzXD)
  • Ústřední filmová melodie, kterou nazpíval Jackie Chan, zazní v hongkongském sestřihu filmu. (Rominator)

Reklama

Reklama