Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (147)

predators 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je blázen...aspoň co se bojových akrobatických a komických akcí týče...teda vlastně všeho:-) A v pokračování již dost šíleného prvního dílu se zbláznil snad ještě víc:-) a místy sem se fakt nasmál. K tomu ještě jeho fakt ujeté společnice na cestě za pokladem a máme z toho věrnou kopii Indiana Jonese:-) 75% ()

Khare 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu to, že Jackieho výkony byly jako vždy úžasné - že bylo skoro všechno, hereckými výkony počínaje, absurditou příběhu konče, psychedelicky přitažené za vlasy, jsem přijala jako samozřejmost hned na začátku a díky tomu jsem se úžasně bavila :) Možná jsem divná, ale smála jsem se nahlas - jako crazy komedie Božská relikvie 2 funguje rozhodně skvěle ()

Reklama

eye candy 

všechny recenze uživatele

Druhá polovina relikvie je vlastně nonstop řežba, kterou kazí jen neustálé ječení Jackieho harému, které je možná ze začátku docela prdel (Eva Cobo De Garcia s kulometem nemá chybu), ale časem začne bejt strašně otravný. Hodně filmů ve kterých Jackie hrál bylo samo o sobě strašná hovnařina a jediným důvodem proč se staly nadprůměrnou zábavou byl fakt, že Jackie a jeho crazy choreografie jsou prostě neskutečně vymakaný. Zde se jí divák nabaží dosyta a náckové taky nechyběj takže hodně slušný 3* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Gumkáčovi Jackiemu sa tento pokus o akési premodernizovanie Indyho Jonesa v šikmookom prevedení vôbec nepodaril. Scenár je otrasný, najviac mi vadila trojica žien, ktoré Jackieho doprevádzali a ich naivné role. Jediné, čo takýto film môže akotak zachrániť, sú povestné choreografie mlátičiek. 65%. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Druhý diel začína tam, kde prvý skončil, teda vo vzduchu. Namiesto parťáka tu má Jackie dve parťáčky, Číňanku a Nemku blondínu, takže zábavné momenty majú podobu vyzliekania, sprchovania a podobne. Neskôr pribudne ešte Japonka, no príbeh o hľadaní nemeckého zlata je rovnako debilný, takže zostávajú len naháňačky, kopy, premety a blbnutie s rôznymi nečakanými predmetmi. Neviem, čo to bol za divný nápad, že postava vo filme sa volá Jackie Chan. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chani si při pádu z řetězu vymknul hrudní kost. (CrypzzXD)
  • Ústřední filmová melodie, kterou nazpíval Jackie Chan, zazní v hongkongském sestřihu filmu. (Rominator)

Reklama

Reklama