Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jan Paweł se během návštěvy svých elegantních budoucích příbuzných snaží ukázat, kdo je tady pán. Zofie si neví rady s emocemi, které jsou pro ni velkou neznámou. (Netflix)

Recenze (7)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael musí byť tradične stredobodom pozornosti , neznesie žiadnu konkurenciu. Jeho syn sa však má ženiť a rodina nastávajúcej je z mesta, pričom otec je zároveň scestovaný kupec, ktorý pozná moderné Francúzsko aj Holandsko. Avšak my sme už predsa na konci vekov a všetko už bolo vynájdené, takže načo sa snažiť. Na konci máme aj pekný dobový tanček. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že jsem tentokrát váhal mezi třemi a čtyřmi pěticípými, protože jsem se v průběhu epizody několikrát přistihl při myšlence, že by mohl být děj přece jen zábavnější. No jo, jenže o chvilku později přišel například rozhovor u topení Morany, závěr zásnub byl dokonalý, a já jsem tak ke svému obvyklému čtyřhvězdí přidal jen výstražné mínus. / "Já osobně bych utopila strašáka." "Tvůj názor nikoho nezajímá, Morano." / "Klidně si můžeš dovolit dvakrát minout, služek máme dost." / / Poučení: Kovové nádobí má své výhody. 4*- ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama