Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jan Paweł se během návštěvy svých elegantních budoucích příbuzných snaží ukázat, kdo je tady pán. Zofie si neví rady s emocemi, které jsou pro ni velkou neznámou. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že jsem tentokrát váhal mezi třemi a čtyřmi pěticípými, protože jsem se v průběhu epizody několikrát přistihl při myšlence, že by mohl být děj přece jen zábavnější. No jo, jenže o chvilku později přišel například rozhovor u topení Morany, závěr zásnub byl dokonalý, a já jsem tak ke svému obvyklému čtyřhvězdí přidal jen výstražné mínus. / "Já osobně bych utopila strašáka." "Tvůj názor nikoho nezajímá, Morano." / "Klidně si můžeš dovolit dvakrát minout, služek máme dost." / / Poučení: Kovové nádobí má své výhody. 4*- ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael musí byť tradične stredobodom pozornosti , neznesie žiadnu konkurenciu. Jeho syn sa však má ženiť a rodina nastávajúcej je z mesta, pričom otec je zároveň scestovaný kupec, ktorý pozná moderné Francúzsko aj Holandsko. Avšak my sme už predsa na konci vekov a všetko už bolo vynájdené, takže načo sa snažiť. Na konci máme aj pekný dobový tanček. ()

Reklama

Reklama