Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (69)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle předpokladů naprosto odpočinková záležitost, která tady byla tisíckrát, ale i po tisící první si u ní divák s radostí odpočine. Nečekejte zázraky. Prostě rodinnej akčňák, kterej se ve filmografii Marka Wahlberga ztratí, ale zároveň to nebude ztráta času. Je to technicky způsobilé a vtipné tak akorát, takže plán na večer je tu jasný. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Je síce pravda, že u akcie mi chýbalo R-ko ale inak to bohato vynahradzuje slušný humor a fajn herecký výkonný hlavnej pätice. Hinds a Q tu majú iba také šteky, a u Hindsa cením, že ostáva vo vážnej rovine celú dobu. Prvé 2/3 fajn, ale po vyložený kariet to dostáva jedno klíše za druhým. Ale stále slušný jednohubkový nadpriemer. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Já tyhle rodinné komedie prostě můžu. Tím spíš, když jde o tu typickou mixovačku komedie - akční špionáž a utajování před rodinou, díky které se dostáváme sice do klasické šablonovité konstrukce, ale zato s velkou dávkou zábavy, nápadů a hlavně hromadou feel-good situací, u nichž po dlouhé době cítím, že nejde o nasílu tlačený humor, ale naopak o úplně nenucenou formu pobavení pro celou rodinu. A když přidám skvělou rodinku v čele s Wahlbergem, jsem prostě spokojen bez výhrad. Výborná oddechovka. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Standardní rodinná akční komedie, která neurazí ani nenadchne. Jakž takž zvládá kombinovat humor, akci i řešení rodinnejch vztahů, ale nepřináší žádný velký překvapení nebo něco extra originálního. Víc vážnosti a logiky v akčních scénách nebo v chování postav mimo Wahlbergovu rodinku by nebylo od věci. Záporáci byly často uplně blbý a svym chovánim občas až směšný. Akční scény pak mohly být líp natočený a choreograficky nápaditější. Celej biják v podstatě stojí hlavně na sympatickym hereckym výkonu dvojice Mark Wahlberg - Michelle Monaghan. Průměrná žánrová podivaná, která by už jenom s líp napsanýma postavama měla na víc, tři slabší hvězdy. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Ty dvě hodiny si tento film za rámeček nedá, přesto určitě první hodina není špatná, ale kupodivu jak padne dobrá poslední čtvrtka, která je akčnější, tak nějak paradoxně jsem už zíval. Marky Mark to odehraje sobě vlastnímu a celkově i ta mladší část si to svoje odehraje. Moc vtipný to úplně není, ale takový ten film jak jsem psal už na začátku. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V The New York Times pochválili režiséra Jonesa slovami, že "dobre ovládol komixovo-trilerový tón a natočil akciu s vtipom a kreativitou" a tiež napísali, že Wahlberg je charizmatickejší, než bol na obrazovke za posledných takmer desať rokov“. (Arsenal83)
  • Malého Maxe Morgana hráli ve filmu dvojčata Iliana Norris a Vienna Norris. (raininface)
  • Krstné meno na Kyleovom (Van Crosby) falošnom pase je „Van“, čo je aj hercovo krstné meno v skutočnom živote. (Arsenal83)

Reklama

Reklama