Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (69)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ja som dúfal, že to bude uletená komédia s Markym, kde sa parádne nasmejem. Nie je však tomu tak a dostali sme viac menej nudnú vec, ktorá ide presne cez kopirák. Rodinka je sympatická, občas sa zasmejete (naozaj minimum) a snaží sa to byť akčné, opäť však nič prevratné. Rozhodne sa teda dalo vyťažiť oveľa viac a mohli sme sa všetci kráľovsky nasmiať. Namiesto toho som sa miestami cítil až troška trápne. Nie je to úplný prešľap, ako film na jeden večer fajn ale inak čistý priemer. ()

sniperjozef 

všechny recenze uživatele

Škoda těch posledních cca 20min, protože ty byly opravdu velmi špatné. Ale první půlka, či malinko víc, byla skvělá zábava. Nic super originálního, ale rozhodně stojí za shlédnutí. Odpočinkový film. Jako bonus asi jediný film z 2023, který jsem viděl a neřešila se tam všude podsouvaná problematika sexuality, pohlaví, rasové vyváženosti, apod... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Filmy jako je tenhle mají jeden problém, než se “začne něco dít” nastává povinná seznamovačka. Ta tady trvá jen 15 minut (super), jenže… ona po těch 15ti minutách nekončí, ale “dává si pauzu”. Díky myšlence filmu (rodina nic neví) se střídají momenty akce/nuda s mechanickou přesností ještě následující hodinu. Nemluvě o tom, že scenáristicky je to strašně laciný… (obsadit “kvéčko” a tvářit se,  že jde o bezvýznamný štěk… všechno špatně). Tím se dostávám ke castingu. 2x špatně. Tady nenarážím na rodiče (Michelle je 47… kéž by moje partnerka vypadala v 47 taky takhle - nebo klidně i v 37…). To samé Marky Mark (52 fakt?). Hnus je ta ropucha co si pamatuju z FTWD. Ta pachuť zůstala. A mladej mi taky nesedl (i když vtip na jeho skutečné jméno - Van - mě fakt pobavil :)). Zase nutno uznat, diverzity and inclusion manager přistoupil k práci střízlivě a nedíváme se na multikulturní bizár. To se zase ocenit musí. 3,5 matematicky nahoru. ()

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

bavilo ma to a chlapcov Wahlergovcov mám rád..štvrtá hviezda však hlavne za atletické výkony na streche (auuu, ten skok o žrdi ma zabolel :)).. keďže "zaujímavosti" sú pre mňa nedostupné, uvediem to sem..v záverečných titulkách je pri piesni Ice Ice Baby nesprávne napísaný spoluautor John Deacon ako John Dean.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Já tyhle rodinné komedie prostě můžu. Tím spíš, když jde o tu typickou mixovačku komedie - akční špionáž a utajování před rodinou, díky které se dostáváme sice do klasické šablonovité konstrukce, ale zato s velkou dávkou zábavy, nápadů a hlavně hromadou feel-good situací, u nichž po dlouhé době cítím, že nejde o nasílu tlačený humor, ale naopak o úplně nenucenou formu pobavení pro celou rodinu. A když přidám skvělou rodinku v čele s Wahlbergem, jsem prostě spokojen bez výhrad. Výborná oddechovka. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme je niekoľko zmienok o matke Jessice (Michelle Monaghan), ako sa uchádzala o účasť na olympijských hrách v roku 2004 v Aténach v desaťboji. Ženy v Aténach ale v desaťboji nesúťažili. Ženy súťažili v sedemboji. (Arsenal83)
  • Krstné meno na Kyleovom (Van Crosby) falošnom pase je „Van“, čo je aj hercovo krstné meno v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od októbra 2022 v štáte Georgia (Atlanta, Canton, Clermont). Letecké zábery, ku ktorým bola použitá helikoptéra, vznikli v novembri 2022 v centre Buffala, New York. (Arsenal83)

Reklama

Reklama