Reklama

Reklama

Efekt paradoxu

všechny plakáty
Trailer 1

Bývalá narkomanka Karina (Olga Kurylenko) změnila svůj život, aby se znovu sblížila se svou dcerkou Lucy. Pracuje, abstinuje a těší se na setkání. Doufá, že dcerce všechno vysvětlí a všechno proběhne bez výčitek a hádek. Shodou nešťastných okolností se ale cestou z práce stane svědkyní vraždy a současně rukojmím vraha. Musí udělat všechno, co po ní chce, jinak svou dceru už nikdy živou neuvidí. Za vším stojí nelítostný zločinecký boss Silvio (Harvey Keitel). Situace je složitá a Karin je nucena spolupracovat se svým únoscem, aby zachránila život dcery. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kurylenko by mala ostať pri kurách alebo kurení, len neviem, komu napadlo, že z nej bude tá akčná hrdinka, dôveryhodná, nebojácna, uveriteľná. A to je asi ten efekt paradoxu, takže v tomto prípade názov sedí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl po lobotomii, nebo byl retard od přirození, možná bych tuhle klauniádu zkouknul bez námitek. Ale retard byl zjevně scénárista, tak stupidní děj se jen tak nevidí. I producenti, když do téhle slabomyslnosti vrazili prachy. Ale čím k účasti v takovém podřadném škváru zlanařili Keitela? Tučným honorářem? Vyhrožováním? Vydíráním? Nebo už je chudák úplně mimo? A proč Kurylenkovic Olga? Myslel jsem, že bude hrát vysloužilou agentku KGB se specializací na chladné zbraně a boj zblízka, ale ona je zatím jen přitroublá mamina, která se nechá šikanovat od italských důchodců (šéf, bytná). A propos ta Itálie - to už ten film kurňa aspoň nemohli natočit italsky s italsky šprechtícími herci? Trapnost, děs a běs, po použití ihned do koše a velké NEVERMORE. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Olga Kurylenko vyjadrila nadšenie z účinkovania vo filme, pričom zdôraznila intenzívnu a vzrušujúcu povahu filmu. Páčila sa jej dynamika medzi jej postavou a postavou Harveyho Keitela, pričom podčiarkla emocionálnu hĺbku príbehu. Podľa nej film poskytuje "akčný zážitok, ktorý zaujme divákov po celom svete".  (Arsenal83)
  • Film bol natáčaný na viacerých miestach v Taliansku, predovšetkým v oblasti Lazio a Abruzzy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama