Reklama

Reklama

Pemukiman Setan

  • angličtina The Devil's Lair
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která se musí postarat o svou rodinu, a navíc splácet dluhy svých rodičů, je ve své tíživé finanční situaci nucena se připojit ke svým přátelům a vyloupit s nimi starý dům, ve kterém se ukrývá obrovské bohatství. To, co mělo vypadat jako snadný kšeft, se ovšem záhy mění v boj o život, poněvadž dům, ve kterém se právě nachází, je poskvrněn černou magií. (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pred pár dňami človek narazil na indonézsku záležitosť "Pemandi Jenazah", pričom tento "Pemukiman Setan" je akoby jeho vernou, o čo si lepšou kópiou so všetkými kladmi aj zápormi. Je to kvalitne natočené, má to dobrý úvod, miestami aj atmosféru, masky, či gore, ktorého mohlo byť aj viac. Príbeh ako taký, je už tradičnou žmýkačkou "IXTEJ" variácie mystických príbehov, v ktorých každý každého pre niečo "prekľaje" a začnú sa diať veci. Na jeden krát to ujde, no musíte mať tieto snímky v obľube, lebo toto nie je žiadna Emerika, ani "severania" zo severu či z ázijského juhu. Indonézia je špecifická a tak vyzerajú aj ich filmárske "výplody". Na záver len dodám, že pozitívom je kratšia stopáž, vďaka čomu je aj samotný dej (zhruba od police), podaný v dostatočne pútavom tempe. ()

warrenur odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi davno som sa na tychto telenovelovych indonezskych ducharinach uz "spalil" a zrejme som si to musel teraz zopakovat. :) Mea Culpa. Keby to malo aspon atmosferu, kompenzovalo by to aspon trochu ten priblbly smiech a naozaj strasne herectvo. Ale okrem cervickov a sem-tam vydarenych masiek tu toho pre mna ziaden horor neponuka.. Neodporucam, strat casu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasický mustr, kdy partička zlodějíčků vykrádá barák, ve kterém se skrývá překvapení. Lapky tak místo snadného výdělku čeká jen krev, červi a jekot. Za mě průměrná jednohubka s démonem, který se chce pomstít za dávné příkoří. Gore celkem ujde a je ho hodně, démon sice sem tam působí díky hlasovému projevu směšně i protivně, ale občas ukáže, že umí a od chvíle, kdy se skupinka chmatáku dostala do baráku, to mělo jakýs takýs spád. Mínusem jsou přehrávající herci, což ale u hororů z této lokality není nic nového. Ušlo to. 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Úvod kdy film začíná v minulosti přímo popravou místní největší šamanky určitě navnadil. Poté už se děj přesouvá do současnosti a v následujících minutách bude sledovat partičku která pod vidinou snadného zbohatnutí vleze do baráku v němž kromě snadného lupu najdou něco co nečekali. Pár mrtvol. Mezi nimi jednu přeživší dívku kterou se budou snažit zachránit. To ale neměli dělat. Jak se totiž později ukáže je zde určitá spojitost s touto zachráněnou dívkou a šamankou z minulosti. Nechybí červi a černá magie. Taktéž nechybí ani nějaký to gore a cákance digitální krve. Ve srovnání s posledně viděným hororem z Indonésie Pemandi Jenazah(2024) tohle nebylo vůbec špatný. Rozhodně mi to sedlo víc. Film měl sice slabší pasáže ale když se to rozjelo tak to nebylo vůbec marný. A ten její smích...3hvězdy ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá první polovina, kde nechybělo slušné budování atmosféry a napětí. Do trapnosti a mírné fantas magořiny, se to přehouplo při nalezení dýky, od té doby už to bylo téměř nekoukatelné a na nějaké brutálnější či hutnější finále rovnou zapomeňte. Zde už došel rozpočet, přišla na řadu digitální krev a komická vystoupení všech živých i těch mrtvých. A co mi nejvíce lezlo na nervy, tak ten dementní smích té démonky v pyžamu. Nesmím ale opomenout, tu skvělou úvodní scénu, s useknutím hlavy. Slabší tři. (35. hodnocení) ()

Reklama

Reklama