Reklama

Reklama

60 minut

  • Polsko 60 minut (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

MMA borec nechce, aby mu soud odebral dceru. Odřekne proto důležitý zápas a spěchá přes celý Berlín na oslavu jejích narozenin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

bourec 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednuchá rubačka a naháněčka. V tom filmu je jen takovej příběh, aby to moc nezasáhlo do povahy filmu. Úsměvný je, že to, pro co tohle martýrium hlavní hrdina podstoupil, odbyl na konci režisér ležením na chodníku. Nic, co by vám nějak víc utkvělo v paměti. Ale jako rubanice dobrý. A za to ty tři hvězdy. 50%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jakási obdoba snímku Lola běží o život (1998), která přirozeně není tímto překonána snad i proto, že se jedna čistě o oddechovou mlátičkovou podívanou, kde se motiv dcery utápí ve všech těch střetech a únicích. Z hlediska žánru solidní, byť to chvílemi působí, jako že jsou jen poslepovány jednotlivé bojové scény, co ale mají intenzitu - cukrárna, diskotéka a bar a jak jinak finále. Většina postav včetně Octavia je nesmrtelných, nebo mají minimálně životů jako kočka, což je pochopitelné, páč v reálu by šly po pár úderech k zemi a co dál. Příliš mi nesedla hudba, ale asi nejsem cílová skupina. I tak to zamrzí, jelikož německá hudební scéna je pestrá a kvalitní, a když už elektronika, tak by se našla rozhodně řada skvělých kapel EBM. Coby jednohubka dobré. ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl pomstu za zabití slona. A další šílené náměty, ale aby někdo chtěl za dcerou jinak mu ji bývalka vezme a každej mu začne bránit a dokonce mu vyrazí z ruky dort a dotyčnej chytne rage, to je novinka. Ale nevidím na tom nic špatného, pokud je to udělané s patřičnou grácií. A tady je akce na výbornou. Hlavní borec se umí ohánět a MMA prostě vypadá ve filmu dobře. Ale nehledejte nějaký složitý příběh, tohle je vše, ale je to film založený na akci. A prostředí Berlína vypadá dobře. A tohle prostě funguje a pro mne je to skvělý akční béčkový výplach jak má být. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nudný třetiřadý snímek se stokrát provařeným námětem (srovnání s "Lola běží o život" je úplně mimo mísu), kašírovanými a nepříliš zdařile natočenými souboji, spoustou sentimentu a patetických keců a také životních mouder, která hlavní hrdina poslouchá, zatímco se - i když mu jde doslova o vteřiny!!! - válí u rodičů na kanapi, vede nesmyslné plky v policejním autě, nebo polehává u popelnice - těch zdlouhavých přestávek, na to jaký má kvalt, je tu ostatně jak naseto. Bída. Ta jedna * za celkem obstojně zachycenou berlínskou atmosféru a hlavně za skok do metra se židlí přivázanou k prdeli :-D. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že globálna streamovacia služba NETFLIX má rozhodne chuť na nezvyčajné experimenty. A hľa, pre mňa neznámy režisér Oliver Kienle necháva pozoruhodne dobre trénovaného Emilia Sakraya, podobne ako Franku Potente ako Lolu, bežať Berlínom proti nemilosrdnému plynutiu času. Ale v scenári nenájdete žiadne zvláštne záblesky inšpirácie. Ale ani to nie je zlé. Tomto filme je dôležitá iba akcia a tá sa podarila. 5,5/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Keď hrdina po súboji s černošským zápasníkom v bare vyjde pred bar, môžeme počuť rozhovor dvoch mužov v češtine. (johnsnow)

Reklama

Reklama