Reklama

Reklama

Lovci z konce světa

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivém zemětřesení je Soul v troskách a platí v něm zákony džungle. Neohrožený lovec vyráží do jeho ulic zachránit puberťačku, kterou unesl šílený doktor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dystopické postapo s frankensteinovským motivem je poměrně nevyrovnané. Chybí pevná dějová linka, a tak se příběh rozsypal na scény užvaněné a akční. Přitom akce je dobrá, byť občas jsou až příliš vidět pixely. Zkrátit minimálně o půl hodiny by rozhodně prospělo, jelikož u těchto filmů jsou psychologické scény plné keců zbytečné. Jinak postavy, kromě tlusťocha Nam San, nijak sympatiemi nehýří, a tak mi bylo vcelku jedno, zda ta nepříliš chytrá děvenka zařve nebo ne. Jo a doktor hlavně v závěru fajnovej - tak mají vypadat totální pošahanci. Na jedno podívání OK, vracet se k tomu už ale rozhodně nebudu, byť za krátký čas většinu zapomenu. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Tradičně netflixovsky pitomý (blbé je to vskutku jen o trochu méně než např. Zachariášova Měsíční Rebelka), přeslazený, přesluníčkovaný atd. příběh amorem postřeleného Mij-Ka Ďu-Šííí-Na zachraňujícího svou lásku ze spárů šíleného MUDr. Mengelštajna. Naštěstí aspoň jeho parťák, Hodný, zlý a nerudný zKundysyn, je vcelku sympaťák a jako vždy velmi schopný fyzioterapeut, kterému jeden klidně uvěří i toho aligátora, a jak je v zemi kimči zaslíbené dobrým zvykem, je to řádně plnokrevné a bojově choreograficky docela kvalitní, takže jako uležet se to celkem dalo. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem blbinu s plochýma postavama, ale alespoň luxusní akcí. Naštěstí jsem ale dostala něco úplně jiného. Tenhle film je prostě čistokrevná zábava. A na to je během sledování třeba myslet. Navíc se tam pořád něco děje, takže film uteče vážně rychle. Po dějové stránce je tady sice všechno docela předvídatelný, ale fakt je potřeba nějak upgradovat linku: dojdeme tam, když bude třeba všechny je sejmem a odvedeme jí domu? Neměla jsem s tím problém. Stejně jako s humorem. Jo, je to extrémně vtipný. A přestože jsem občas byla skoro až šokovaná, kam všude byl narvaný...možná víc jsem byla šokovaná, že to na mě pokaždé fungovalo. Prostě příjemný film na páteční večer. Možná to ani nemělo mít větší ambice. Než prostě na ty necelé dvě hodiny zabavit. A to se povedlo :) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Dívka v kufru nesená, na třetinu zkrácená.“ Zmalovaná diblíkovská postapo fuchtle vrhala vilné pohledy, korejský baculík s ocelovou pěstí Dong-seok Ma si na vrakovišti autobusů (!) nostalgicky zavzpomínal na Vlak do Pusanu a jedna komparsistka se zájmem o roli Sajen se při castingu nechala zkrátit na třetinu. Což bylo velmi praktické při přenášení jejího torza v kufru. Kvalitně rozmlácené ruiny Soulu i nabušený, byť mírně baculatý akčňák jsem si užil. Pro odreagování od stresu si Hwang-ya určitě brzy zopakuju. Pak se snad já a Nam-san v komentu rozdivočíme víc :-). ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nezaťažili príliš veľkým podtextom, takže dej napreduje pomerne rýchlo. Napriek tomu neponúkol nič, čo by sme ešte nevideli. Ale toto posúvanie deja tiež spôsobilo, že film bol čudne nesúrodý s kúskami príbehu, ktoré zostali nezodpovedané alebo sa ich príbeh dotkol veľmi krátko. Veci ako: *Prečo zemetrasenie v jednej oblasti zničilo tak veľkú časť sveta? A tá scéna sa odohrala tak rýchlo a neexistovalo žiadne vysvetlenie. A potom sme zrazu boli v budúcnosti. Herecké výkony neboli zlé, ale stále dosť priemerné. Niektorí herci, ktorí hrali v úlohe rodičov, sa mi páčili viac ako niektorí z hlavných postáv. Brutalita a fatality filmu pomáhajú takže som viac zhovievavý. 5,5/10 ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno