Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Derek 

všechny recenze uživatele

tank girl je pravdepodobne jedna z najotravnejsich hlavnych postav na filmovom platne. totolne zmrseny komixak od ktoreho sa tvorci komixu distancovali (a producentom to dali najavo v dalsich cislach komiksovej tank girl), naomi watts sa za svoju ucast hanby a reziserka nielenze cely film nezvladla (producenti vsetko zostrihali a zmrsili co sa dalo), navyse ten otrasny soundtrack (na starosti ho dostala courtney love)... ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

5* si zaslouží už jen scéna, ve které hlavní hrdinka v tanku útočí na náklad zbraní a během útoku zvládne sledovat balet, opékat si klobásy a sestřelit chlápka šípem, načež se projede na hlavni jako na serfovacím prkně a ještě trousí jednu hlášku za druhou. Sice se snad najde pár hluchých míst, ale film jede takovou rychlostí, že si jich nelze všimnout + je tam Jack Kerouack reinkarnovaný jako obří klokan. Obří Klokan !!!!!!! :-D Turbobooster!!! ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Holky sympatické, komiksová stylizace celkem povedená, McDowell coby sadistický hlavní záporák je sázka na jistotu. Vizáž klokaních mutantů mě tedy zrovna neoslnila, ale scény s nimi jinak nebyly špatné. Celkově jsem se u téhle frašky docela bavil. "Neříkej PIZDO, to není slušný. Říkej třeba KRÁVO nebooo... DĚVKO!!" ()

belldandy 

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu, co tu všichni říkáte. Ovšem pro mě jde o jednu z nejpovedenějších komiksových adaptací. Splňuje přesně to, co si představím pod pojmem - komiksový film: rychlá akce, bizarní postavy, ujetý děj ... Rozjezd je popravdě docela pomalý, konec taky stojí za prd, ale alespoň v prostředku se film povedeně rozjede a je zatraceně cool ... Přesně tak, jak to podle mě vyžaduje undergroundová komiksová předloha. Celý film taky nakonec vyzní tak nějak hodně undergroundově ... což k předloze a vůbec celé hlavní hrdince bezvadně sadne. (Vivat Tank Girl, vivat zmutovaní klokani a vivat Gorillaz!) ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je objektivně samozřejmě naprostý brak, který má jen minimum těch "běžně uznávaných" filmových kvalit; ale ta chuť, s kterou ukazuje své pokleslé béčkové koule, je neodolatelná. Vizuál odpovídá spíš osmdesátkám, než devadesátkám, ale je udělaný poctivě; komiksové tempo vyprávění (doplněné dokonce o kreslené vsuvky) se ani na chvíli nezadrhne; a jakkoliv je celý ten postapokalyptický svět ve své podstatě pořádně krutý, hnusný a oplzlý, a může se v něm stát cokoliv, nehledě na to, jak amorální to je (otrokářství, mučení, dětská prostituce, pokusy na zvířatech i lidech, etc.), je to podáváno tak šíleně nadsazeně a ulítle, že se tomu ve výsledku při sledování spíš smějete. Do toho ten prďácký soundtrack a výborně obsazené postavy...vlastně jediné, co Pancéřové holce a jejímu dobrodružství chybí k absolutnímu hodnocení, je trochu větší "šťavnatost", if you know what I mean. Potom by šlo o naprostý grindhousový skvost. Takhle "jen" vydatná trashová nonstop prdel. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Lori Petty v roli Tank Girl vymění během filmů 18 druhů oblečení a změní stejný počet účesů. (Pumiiix)
  • Snímek je natočen podle britského komiksu „Tank Girl“ z roku 1988, jehož autory jsou Alan Martin a Jamie Hewlett. (DC_DeteCtive)

Reklama

Reklama