Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

golfista 

všechny recenze uživatele

Výrazná inspirace Ritchiho filmy je patrná na každém kroku. A i když to není úplně "ono", tak já se fakt pobavil (S.L.Jackson a R.Carlyle byli v úžasný pohodě a Emily zase moc pěkná). Jestli byl do dneška "Podfu(c)k" film s největším výskytem "fucků" na minutu, tak už není :) ... Při přidělování hodnocení je to přesně to rozhraní - 70%. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie se skvělým obsazením ... Někde to sice trošičku pokulhává, ale ve finále je to skvělý film, na který se velmi ráda znovu podívám. Pro mě byl ale úplným 'topem' Rhys, který mě dokázal rozesmát většinou svých úžasných hlášek a hlavně svým výstupem 'Liverpool' ... Opravdu dobrá napínavá akční komedie s výborným koncem ... Ale plný počet nedávám proto, že to přece jen nebylo úplně stoprocentní ... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotbal a drogy – perfektní nedělní odpoledne! … A nemusíte fandit ani Liverpoolu. Stačí, když přistoupíte na hru, že ,,svět se zbláznil“. Dobrá hudba, svižné tempo, S.L.Jackson, kterému perfektně sekunduje R.Carlyle. Připomnělo mi to filmy G.Ritchieho. Já prostě tyhle ,,ujetiny“ můžu!!! PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

noby 

všechny recenze uživatele

Slušný, trochu drsný akčňák s trochu drsným humorem z prostředí všemožných postaviček „podsvětí“, které se ovšem v tomto filmu silně angažují i v obyčejném „světě“. Kdo čichá Ritchieho, není daleko, ale sprostá kopie se nekoná. Ač 51st State není tak vypiplaný, v civilnosti postaviček a některých vtipech umí být i lepší. I meant to take care of him, not fuckin take care of him! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V skutku nepodarené béčko zrejme inšpirované Tarantinovskými snímkami. Mal som z toho skôr pocit dobre naplneného klišé, než že by sa tvorcovia pokúšali o nejaký vlastný vklad do žánru. Bohužiaľ čo najviac film podráža nohy je scenár, ktorý proste v závere nestíha a začína sa potácať na pomedzí nudy a trápnosti. Po druhé, už by som si to asi nepustil hlavne kvôli zlej druhej polovici filmu. Čo sa týka akcie, tak ten akčný paškvil nestál vôbec za nič. Lenže, keď režisér uvedie, že ide aj o akčný snímok, dokonca thriller a iba na konci sa objaví scéna, ktorá tomu ľahko odpovedá, je to skutočne málo. Herecky zahrané výborne, podarených vtipov minimum a akcie je tiež nedostatok, takže nemôžem ani odporučiť. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se také v anglickém Liverpoolu a Manchesteru, a také v Mexiku. (Yardak)
  • Během scény zběsilé jízdě autem z hotelu je v jednou ze záběrů možné vidět na podvozku auta pyrotechniku sršící jiskry. (x_silver)
  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama