Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (41)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Nejsem až tak nadšená... možná by bylo lepší, kdybych neznala výborné Podezření, které čerpá ze stejné předlohy. Seriál je neskutečně zdlouhavý a mimo soudní síň mi toho moc nenabídl. Ani nad hereckými výkony nejásám, nejsou nijak oslňující, jediný, kdo mě bavil, byl Peter Sarsgaard, díky mu za to! A závěrečné rozuzlení? Radši svůj komentář rychle típnu, než se ta už tak slabá trojka překulí ještě níž. ()

Pete 

všechny recenze uživatele

Vzít starší úspěšný film nebo předlohu, mírně pozměnit a roztáhnout látku na rozměr kvalitní minisérie, není nový nápad (např.Fargo), a i do budoucna lze očekávat další - přecejen je to docela sázka na jistotu. Také zde u Presumed Innocent více prostoru prospělo, přibližuje divákům zdlouhavost procesu, a přitom se tvůrcům daří udržet napětí, i dávkovat emoce (a informace) na správných místech. Příznivému dojmu z celého procesu napomáhá také výborný casting. ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

1️⃣ První série je velmi loudavé rodinné drama o nějakém chlapovi, který možná zabil a možná nezabil jednu mrchu. Prvních 5 dílů je prakticky bezobsažných a zcela nezajímavých. Kdyby z nich udělali výcuc, daly by se tyto tak 2 zkoncentrované minuty použít před úvodními titulky. Aspoň náznak děje a obsahu, byť extrémně navatěný, je až od 6. dílu, kdy začíná soud a aspoň něco maličko se už uděje. I jako celovečák by to byl dost nudný, podprůměrný TV film. 8 nekonečných dílů o tomto ničem považuji spíše za vtip. ⬇️ 5% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria:        Slabsie stvorhviezdie. Seriu pre mna jednoznacne taha duo Gyllenhall - Sarsgaard. Tie motuziky a postrcenia divakovi pocas uvodnych epizod mi vsak obcas pripadali az prilis okate i okukane. Zaver ponukne celkom slusnu divacku facku...zvlast z dovodu, ze nebol ziaden "hint". Ale pokial ide o prezentaciu v sudnej sieni i rodinnej dramy celkom fajn. Cakal som vsak vacsiu pecku. Caka sa vsak dalsia seria, tak uvidime. Odporucam.  70% ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Tak to si nechám líbit. Bravurní kriminálka se vším všudy. Nejvíce si cením toho, že divák je ponecháván v nejistotě od začátku až do samotného konce a nutí ho neustále se zamýšlet. Nikomu se nedá věřit a od seriálu The Undoing s Hugh Grantem si už ani neodvažuji tipovat pachatele, jelikož se klidně může stát, že i tady to s člověkem pořádně vyjebe ( ono to vlastně smrdí i podobným způsobem ). Tady jsou i ty ''kladný'' postavy prostě strašné divný, I když to samozřejmě hodně tahá skvělý Gyllenhaal, mě osobně se nejvíce líbil Sarsgaard. To jeho posedlé chování a psychopatický výraz, uff, a ani u něj si člověk není jistej. Konec je úplná třešnička na dortu, krásný mindfuckový překvapení, přesně jak jsem si přál. Chválím i soudní proces. No sice to není žádná loňská Anatomie pádu ale justiční atmosféra je výborná, chladná, překvapivá a dobře intenzivní a na věc přijde vše podstatné, co u soudu má být řečeno. Možná jsme dostali krimi seroš roku. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama