Reklama

Reklama

Cinderella's Revenge

Trailer

Obsahy(1)

Popelka (Lauren Staerck) je svými zlými nevlastními sestrami a macechou dotlačena příliš daleko, což ji přiměje vyměnit skleněné střevíčky a s pomocí Kmotřičky víly (Natasha Henstridge) se vydat za krvavou pomstou. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Pelmel různých žánrů, které jako celek vůbec nedrží pohromadě, chvíli gore, chvilku známá a lacině podaná romantická pohádka a hlavně nevtipná komedie,  u které nic nejde brát vážně, dohromady tenhle pelmel žánrů s moderními atributy (místo kočáru auto od Muska) a nadsázkou příliš nefunguje. Škoda, že si s tím tvůrci víc nevyhráli a odflákli to, jistý potenciál to v základech mělo.  Béčkové, nevyrovnané a amatérsky působící krvavé komedii s přehrávajícími herci o Popelce, na které se kruté zacházení podepsalo a tak trochu jí nakonec ruplo v bedně, dávám nadsazené, protekční, slaboučké 3* z principu , neb mám pohádkové motivy ráda, i když se vůbec  nedivím, pokud téhle odfláknuté slátanině někteří nasolili odpad. Spoiler: A konec? Takové to klasické: kdo s čím zachází,  s tím také schází,  jak svět kazí nevinné, zvlášť pokud mu přijdou bezbranní nebo také kdo z koho? A úplný konec je vlastně originální, Zážitky nadobro poznamenanou Popelku, praktikující sado-maso a ničící pracně nabytý hrad, jsem vlastně ještě neviděla.  Komentáři od Adramelecha dávám symbolický palec nahoru. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Hrozná ptákovina, ale rozhodně o něco lepší, než včerejší Cinderella's Curse. Tohle se nebralo natolik vážně, párkrát jsem se i zasmál - Kmotřička víla (Tom Ford, Elon Musk, jako šofér elektromobilu, akcie Applu, neprůstřelná vesta). Popelka tu byla hezčí a i zajímavější mordy jsou tady. Teda kromě té gumové useknuté hlavy a uřezání gumového malíčku, to bylo hodně low, ale ostatní krvavější scénky nejsou úplně špatné (zrzka). Každopádně, není to něco, co bych doporučil ke zhlédnutí a snad už na další Hororovou Popelku, dlouho nenarazím. (37. hodnocení) ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že si někdo nedal pořádnou práci s Popelkou na tenhle styl, protože to nejlepší z celého filmu byly úvodní titulky s fajn písničkou. Celý zbytek filmu je hrozně meh.. jako kdyby se jednalo o šíleně amatérský počin což je škoda a filmu nepomůže ani scéna s obouváním střevíčku nebo střevíc jako zbraň. Nakonec je pro mě Cinderella's Revenge velké zklamaní.  2/10 IMDb ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už začiatočný song naznačuje, že film neberie vážne ani sám seba a že to bude len také laškovanie s hororom, kde najhororovejšia stránka filmu bude jeho spracovanie založené v podstate na tom, že dáme Popelke do ruky nôž a nech si seká hlava nehlava. Ani pár vypichnutých očí a zmrzačené končatiny nedávajú pocit, že človek sleduje pravý horor. Atmosféra je úmyselne privedená do opaku, takže akože sranda s litrami krvi neurčenými na transfúziu, čiže jehovistom by sa film napríklad mohol páčiť. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Přejinačená až zmršená verze pohádky o Popelce. Zapojení soudobých motivů do děje jsem vysloveně neocenil. Pár dobrých scén se tam ale našlo. Katastrofický konec chápu. Popelka se ocitla v situaci, kdy ji štvalo už úplně všechno: macecha, sestry, brutální sluha, princ, hrad, politické zřízení (konkrétně feudalismus), elektromobily a dokonce i Elon Musk. V minulosti to o moc lepší nebylo a v budoucnosti to bude už jenom horší. Co s tím udělat? Zničit to všechno nebo aspoň to, na co jí síly stačí. Ať celý ten bordel táhne k čertu! Má takové gesto smysl? Prakticky vzato moc ne, ale psychologicky vzato je protestem proti existenci Universa. Prosil se snad někdo o to, aby tady tohle všechno bylo? Popelka určitě ne. Tak proč by to měla snášet? Řekl bych, že Američané místo pohádky natočili nihilistický manifest. ()

Reklama

Reklama