Reklama

Reklama

Cinderella's Revenge

Trailer

Obsahy(1)

Popelka (Lauren Staerck) je svými zlými nevlastními sestrami a macechou dotlačena příliš daleko, což ji přiměje vyměnit skleněné střevíčky a s pomocí Kmotřičky víly (Natasha Henstridge) se vydat za krvavou pomstou. (JasonCZ)

Diskuze

MIMI.kry

MIMI.kry (hodnocení, recenze)

Bylo to sice amatérské, připitomělé béčko. i tak oproti vyduchlému hororu, vyvražďovačce ze stejného roku "Cinderella's Curse" (2024) takto podaná Popelka vypadá pořád ještě jako vyšší, povedenější, hravější, sympatičtější a kouzelnější liga,  Momentálních 36% se mi zdá adekvátních, pokud máte chuť na něco nenáročného, nadsazeného a máte shovívavou náladu, proč ne, je to sice slabota, ale točí se ještě horší věci.

Adramelech

Adramelech (hodnocení, recenze)

Ještě doplňuji svoji recenzi. Jedna scéna mě oslovila. Dobrá víla Popelku v rozhovoru označí za svoji klientku. „O svých klientech víme všechno.“ Ano, Popelka je zde klientkou bytující v časnosti hmotného světa a dobrá víla je poskytovatelkou služeb bytující v relativní věčnosti transempirického světa. Takových poskytovatelů služeb nabízejících různé korektury reality tam dle představ okultistů bytují celé legie. Naváže-li člověk s těmito firmami kontakt, může se stát, že sice obdrží, co chce, ale zároveň s tím leckdy dostane i něco navíc, viz vedlejší účinky masky v tomto filmu. To by mohl být, řekněme, esoterický výklad tohoto filmového díla.

Reklama

Reklama