Reklama

Reklama

Danny Roman je jedním z nejlepších policejních vyjednavačů. Je obviněn z vraždy svého partnera. Ze zoufalství vezme jako rukojmí členy policejního sboru, a snaží se tak odhalit skutečného vraha. Chris Sabian, další z předních vyjednavačů chicagské policie, se pokouší dostat Romanovi pod kůži, manipulovat s jeho city, uklidnit situaci a osvobodit rukojmí. Ten však tuto strategii dobře zná – sám ji používal. Celé město napjatě vyčkává a vyjednávání začíná... (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Gray natočil velice zdařilé akční drama / thriller, které diváky dokáže zaujmout jak slušným dějem (ve kterém nechybí psychologické pasáže okořeněné akčním nábojem), tak i vhodně zvoleným hereckým obsazením a především dobře propracovanými postavami. Během té dlouhé stopáže nezbyl skoro žádný prostor pro nudu – což připočítávám k dobru. Film jsem viděl již několikrát a nikdy neomrzí! 70% ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

I'm a stranger to you. You have no idea what I am capable of. Vynikající! Přesně takhle si představuji kvalitní akční drama. Ač postavené na neoriginálních - tisíckrát omletých základech "vyjednavačských" filmů, dokáže diváka připoutat svojí inteligencí a gradací, které vytváří strhující napětí. Kromě perfektních S.L. Jacksona (ten chlap by to uhrál snad jenom očima) a Spaceyho bych vyzvedla hlavně Davida Morse - kladný záporák, nebo záporný klaďas - od začátku do konce naprosto neprůhledný a matoucí. Podle obsahu jsem čekala průměrnou, zapomnění hodnou podívanou, ale nakonec jsem málem vykoukala obrazovku. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Povodne som tu mala 4 hviezdy, predsa len, par drobnosti sa mi nezdalo. Ale ked tak uvazujem. Skveli herci, scenar, nic extremne prehnane co do obrazu. Chvilami som sa bavila, chvilami mi bolo do placu, chvilami som bola fakt prekvapena a chvilami bola napata. Siroko daleko o nicom, co som v poslednej dobe videla, nemozem povedat to iste. Zasluzia si plny pocet... ()

sharky 

všechny recenze uživatele

85% Na přebalu mnoha filmů bývá napsáno: thriller, co bere dech. tohle je jeden z mála případů, kdy je to fakt pravda. po pomalém rozjezdu se najednou během pár vteřin dostáváme do nekončícího sledu napínavých scén, které i díky skvělým herců a výborné hudbě, nemají slabé místo. Akorát padouch je předvídatelný. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pln počáteční nevědomosti z existence Vyjednavače zůstal jsem po jeho skončení sedět s pusou dokořán a s neskonale příjemným příjemným pocitem v těle. Tenhle kousek je velice, ale opravdu velice slušně zmáknuté řemeslo se sympatickou špičkující se ústřední dvojicí a relativně silným scénářem, přesně tak propečený, jak si to přejete. Proč už dnes nikdo netočí takovéhle thrillery...? Klidně bych na ně chodil do zblbnutí... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (16)

  • V závěru filmu předá vyjednavač Chris Sabian (Kevin Spacey) všechny diskety s důkazy náčelníku Frostovi (Ron Rifkin) a Frost je zmáčkne a zničí ve své ruce. Za chvíli ovšem vychází Chris s Dannym Romanem (Samuel L. Jackson) ven a v levé ruce zase drží disketu. (Jedza)
  • Dannyho (Samuel L. Jackson) manželka zmiňuje jméno syna Jeremyho. Jeremy Roenick je jméno hokejisty hrajícího za tým Chicago Blackhawks ve městě, kde se film natáčel. (Conspi)

Reklama

Reklama