Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem pravý americký hrdina. To mi řekl prezident Spojených států." A já jsem poměrně nespokojený divák. Já jsem se totiž nudil, přestože jsem určitě měl toužit po informaci, co se to stalo ve vesmíru, bát se o Jillian a chránit ji před mimozemšťanem. Místo toho jsem zíval, nazýval její sestru jménem samice tura domácího a bylo mi úplně jedno, jestli scénárista nakonec zvolí optimistický nebo pesimistický konec. A to asi není úplně v pořádku, protože já mám život na Zemi bez mimozemských migrantů pořád ještě docela rád. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Začíná to zajímavě, herecké obsazení skvostné - ale pak je z toho takový spíš nudný divnofilm, je to spíš horor, a psychologický thriller ve sci-fi prostředí, každopádně to má zajímavý konec, ale jinak se to vleče jak sopel a konec je v podstatě snadno odhadnutelný, ale já bych ho natočil přesně obráceně (možná se počítalo s dvojkou, nevím)...40% ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Je vtipné, podívat se na film, který jste zbožňovali ve 12ti letech, s odstupem desetiletí :D :D Super náměť, zvláštně zpracované :) Všechno zachraňuje pouze Charlize Theron, jejíž taneček s břichem a šlehačkou z lednice považuji ze nejlepší scénu filmu, plus k tomu ještě "bu" Johnnyho Deppa, nenápadně se objevujícím za lednicí :D ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku nemůžu dát nižší hodnocení. Možná proto, že po celou dobu mě příjemně mrazilo v zádech, režisér dokázal budovat špičkově tajemnou atmosféru, ale vy jste celou dobu netušili, čeho se vlastně bojíte. Působí i náboj přitažlivosti mezi Deppem a Theron, ti dva jako by byli pro sebe stvoření a jejich herecké výkony jsou skvělé. Škoda jen konce, který je trochu šablonovitý a neoriginální. 70%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takhle v noci, sám, to je úplně nejlepší pro projekci tohoto filmu. Atmosférou a napětím hned vtáhne, a i když prakticky není akční, člověk se bojí od začátku do konce. Který možná mohl více naznačit, třeba o tom letadle samotném, proč je tak důležité. A i když je ta historka vlastně docela plytká, takové ředěnější Omen, má to své kvality. http://www.dvdextra.cz/dvd-recenze/astronautova-zena-jl.html ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama