Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Začíná to zajímavě, herecké obsazení skvostné - ale pak je z toho takový spíš nudný divnofilm, je to spíš horor, a psychologický thriller ve sci-fi prostředí, každopádně to má zajímavý konec, ale jinak se to vleče jak sopel a konec je v podstatě snadno odhadnutelný, ale já bych ho natočil přesně obráceně (možná se počítalo s dvojkou, nevím)...40% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh, ale dost špatně natočený, Charlize Theron se mi tu vůbec nelíbila, a Johnny Depp s blond vlasy, tak to opravdu ne, ale zase mu musím nechat, že svojí roli zahrál víc než dobře. Bylo tam pár scén, ze kterých jsem měla infarkt a pár u kterých jsem se kousala nudou. Co mě ale dostalo nejvíc bylo konec. WTF? 3* ()

Reklama

WScully 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka toho scifi, kdy není potřeba mnoha akčních scén využívajících přehnané vizuální efekty. Příběh se odehrává v úzkém kruhu postav, které musí hrát schopní herci pod taktovkou schopné režie, jinak film prostě dopadne špatně. Toto scifi využívá právě takových schopných herců a schopné režie, že při využití vhodné hudby a tíseň vyvolávajících chladných a odcizených prostor je výsledkem výborný film, který dokonale využívá všech předností a své slabiny dokáže překrýt. Mrzí mě jen to, že nám úvod filmu takřka nepředstavil skutečný charakter Spencera, což by se velice hodilo pro následnou orientaci ve Spencerově přeměně v to, čím se stal po návratu z kosmu... ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

Tento film som pred rokmi videl a vtedy na mňa dosť zapôsobil, dlho som ho však nevedel nájsť, keďže som si nepamätal názov. Aj na druhé pozretie sa mi to veľmi páčilo, koniec priam mrazivý. Miestne nižšie hodnotenie má asi príčiny v pomalom deji a miestami zvláštnej, snovej atmosfére, mne to však vôbec neprekážalo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se toho stane hodně, pak se to celé rapidně zpomalí a až pak ve finále je toho děje zase víc. A já si úplně nemyslím, že to takhle bylo nejlepší, ono vůbec to, že to má dvě hodiny mi ve finále nepřijde jako úplně nejlepší nápad. Příběh je sice docela zajímavý, ale zbytečně natažený na dvě hodiny. Víc by mu rozhodně slušela klasická stopáž hodiny a půl (maximálně). Filmařsky to taky zas tak zajímavé není, kamera působí průměrně, herci jsou celkem ok, ale i když byl příběh dost zajímavý, i tak mi z toho ve finále nevychází nic víc, než průměrný film a je mi to celkem líto. I tak to ale špatné není a rozhodně to za zhlédnutí stojí. 3* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama