Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to se kupodivu nedalo koukat ani kvůli těm holkám, které mi přišly buď moc umělé, nebo hloupé, případně neuvěřitelně ubulené. Vlastně mi nakonec bylo líto, že Pazderková vypadla tak brzy, ta její namyšlená arogance tomu aspoň dodávala cosi přirozeného. Jinak mi přišlo, že než o nějaké přežití šlo spíše o takovou dovču s kokosy jako hlavním chodem, sem tam nějaký večírek, KFC, Punčochář, zas tak zle se tam neměli. Za něco stály některé soutěže, ale jinak koukáním ráno na zastávce na partičku puberťáků před cestou do školy asi budu mít podobný zážitek jako ze sledováni tohoto. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

nepovažuji se za zrovna hardcore Survivor fanouška,ale mám tuhle show rád a tým okolo Jeffa Probsta jí za těch 20 let vypiplal natolik,že jí není moc co vyčítat.První novácký pokus o volnou adaptaci téhle reality show - Robinsonův ostrov - nebyl v jádru špatný,ale dojel na to,že nebyl schopen najít byť jen náznak tempa,měl 35 extrémně dlouhých dílů a umlátil diváka zbytečnou vatou.Jeden by si řekl,že když se to teď honosí jménem Survivor,že se česká produkce poučí a bude schopná tyhle chyby neopakovat.Omyl.Hned první díl má víc jak dvě hodiny a zase je plný absolutních zbytečností a zatímco americký originál neustále letí kupředu a dokáže divákovi ukázat jen to důležité a zajímavé,česká verze dělá pravý opak - zase.Nevím kolik dílů je v plánu,ale kdyby to bylo stejné jako předtím a z nějakého pro mě zatím neznámého důvodu bych se rozhodl dát ČS Survivorovi ještě šanci,pak bude stačit vidět jeden díl za 3 týdny a o nic nepřijdu.Je tady navíc další spousta věcí,které jsem nezmínil a které nemají s původním konceptem nic společného.Mimo jiné např. vybavení soutěžícich - deky,mikiny,sirky (WTF?),kmenová rada s oběma týmy (navíc se odehrávající v jakýchsi divných kulisách,které vypadají že jsou úplně někde jinde) a v neposlední řadě "moderátor" Novotný,který je sice ten nejmenší problém,ale od se počátků nezlepšil a i když se snaží,měl by zůstat u promotéřiny ve které je dobrý...10% ()

Reklama

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám TV Nova stvořila SKurvivor. Hmmm, nejdrsnější reality show říkáte? S dekami, zápalkami, příbory a dřevěnou platformou pro přístřešky. To i můj syn to má těžší na letním skautském táboře. Debilní střih, kdy se přeskakuje po dvou minutách z kmene do kmene a neustálé záběry pláží jsou otravné. Místo nudných keců hlavně na kmenových radách by diváka zajímalo co trosečníci jedí, jak rybaří a tráví čas na ostrově. Odporně dlouhé a nezajímavé tlachání hráčů prošpikované reklamami. Sestříhat na hodinu by stačilo. Za měsíc natáčení odstoupili 3.celebrity. Je na čase to přejmenovat na show "Odpadlík" 0/10 ()

Warhorr odpad!

všechny recenze uživatele

Co je tohle za neuvěřitelnou sračku ? Zcela náhodně jsem zkouknul jeden díl a nestačím se divit. Tohle je normálně reality show Vyvolení, akorát s tím, že se to odehrává na ostrově. Jinak si to vysvětlit neumím. Během hodiny a půl co jsem se odvážil dívat, tak jeden souboj, při kterém hraje Guardians at the gate aby to asi dodalo na intenzitě a mělo se to chovat jako finále MS v hokeji a jinak miliarda stupidních keců okolo. A aby si TV Hovna zvýšila sledovanost, tak do jednoho týmu nacpou známe osobnosti. Ubohost nejvyššího kalibru. ()

PodPantlofak 

všechny recenze uživatele

Tak, pocity po první epizodě. Napíšeme si co je špatně a co se dá zlepšit/změnit/zrušit. Největší chyba se stala v kameře a ve střihu. Opravdu nechápu proč první díl má 2 hodiny a 6 minut. Většina scén se opakuje a samozřejmě nesmí chybět zpomalený záběr na "zajímavé" okamžiky. Např. skoro nahá karate slovensko, která si toho na sebe už méně obleknout nemohla. To je opravdu velice zajímavý kontent pro celou rodinu, který potřebuje zpomalený záběr. Nemá to žádný "drajf". Táhne se to jak bramborová kaše ve školní jídelně na vesnici. Všechno se veeeeelice dlouho vysvětluje a samozřejmě musíme znát názor všech, aby nám každý k  tomu něco řekl. Naprosto zbytečné. Diváky zajímá pouze podstatné věci. Chvílema mi přijde, že se snaží vyvolat nějaké to drama, jak má Česko a Slovenko v oblibě. Na druhou stranu trochu pozitivity. Úkoly nejsou špatné, jistá inspirace z velké Ameriky tam je, ale to mi vůbec nevadí. Moderátorská dvojice nepřekvapila ani neurazila. Soutěžící nebudu nijak hodnotit po prvním díle, to nemá vůbec cenu. Suma sumárum, vynechat zpomalené záběry, nedávat na kameru všechny věty co tým pronese, urychlit průběh všeho co se děje, vykašlat se na zbytečné záběry a máme vcelku povedenou verzi Survivoru. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • V Dominikánské republice byl i Marek Orlík, který před šesti lety dokázal projít všemi zkouškami a zvítězit „boj o přežití“ na Filipínách (první série: Robinsonův ostrov, od r. 2017). Na Survivoru se podílel coby producent pořadu. (TheSlezy)

Reklama

Reklama