Reklama

Reklama

Kaidžú 8 gó

(seriál)
  • Japonsko Kaijuu 8 Gou (více)
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Ve světě zamořeném obřími monstry se Kafka Hibino připojí k japonským obranným silám, aby je pomohl zlikvidoval. (mikki089)

Recenze uživatele Akira777 k tomuto seriálu (3)

Kaidžú 8 gó (2024) 

Konečně bitevní Shounen, kde ženský nejsou jen vtip, nebo jen zamilované husičky? Kde postavy neumírají jen kvůli šoku, protože takhle si autor představuje temnou atmosféru a jinak to neumí? Nebo kde hlavní protagonista není OP? Ano, i když vlastně příběh, kde Kafka je teď, tomu možná tak nasvědčuje, ale jak půjde příběh dál, tak přestane být OP. Kaiju stejně jako BC, začíná poněkud stereotypně, ale přesto jak příběh roste, jde i dál příběh postav, což je dobře a autor na plno využívá jak stereotypy, tak i věci co neuměl ani autor MHA, JJK, nebo AOT, kteří sice začali dobře, ale svůj svět nedokázali využít, ani postavy které by mohli být zajímavé. Ano srovnávám tu, z dílama co jsou líp hodnocený, ale jen protože diváci umí hodnotit často jen obal ne vnitřek. ()

Fortitude 9.8 (2024) (E04) 

Jo Kaiju no 8 si užívám, co jsem četl kousek dál, tak se postavy začínají dobře rozvíjet. Tady pro začátek se objevil hlavní záporná postava celé série. Kikoru to pěkně schytala, ale je jednou z hlavních postav, tady teprve začínáme. Těším se na další díl. ()

Kaijuu 9 Gou (2024) (E07) 

Jo Kaijuu 9 opravdu ukázal, že s ním bude ještě sranda. Tenhle díl utekl velice rychle, otázka je jak se z toho dostane ten náš Kafka. ()

Reklama

Reklama