Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ač patří tenhle Halloween k nejslabším dílům dosavadní série, beru ho jako průměrnou podívanou s několika hezkými vraždami, mezi nimiž kraluje provrtání skrz naskrz následované naražením na kovový bodec. Poněkud odbytější je podříznutí a zcela promarněné vykydlení osazenstva na operačním sále, které zabily stroboskopy. Film má příjemný vizuál s pěkným laděním do modrých odstínů v protikladu k barevnému podzimu. Nápad s jakousi sektou odkazující se na Kelty je podivný a zbytečný, anžto zůstalo jen u náznaků a útržků. Carpenterova hudba funguje stále i v těch nejzvláštnějších úpravách. V porovnání s leckterými současnými horory jde stále o koukatelný počin, který je na vyplnění jednoho ponurého podzimního večera dostačující. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Vřele doporučuju všem idiotům, kteří tenhle díl zatracují, zkouknout Halloween 666: The Producer's Cut, jenž jim tutově zavře klapačky, protože linie kolem 'Muže v černém' a jeho "trnité" okultní skupině posouvá sérii mnohem dál a navíc přidává jakési ospravedlní Michaela Myerse. Ale na druhou stranu ze z něho stává tak trochu pěšák. Bohužel, do kin a na video se dostala typická hloupě sestříhaná kinoverze pro průměrného spotřebního diváka, která sérii neobohatila, spíš otravovala sebeopakováním. Možná producentům jednou dojde, jakou udělali kravinu a tajemný sestřih, co už léta koluje po netu, jednou vydají ve speciální edici na dvd. Moc bych si přál vidět to v pořádné kvalitě. Kinoverze za 3*. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Pokus o "děsivé" scény s problikávajícími částmi a příšernou hudbou jsou jen pomyslné dno na naprosto zpackaném šestém pokračování Halloweenu, kde inovace z předešlých dílů umírají a nahrazují je nové věci. Tyto nové věci jsou ale hloupější a nudnější a tak kvalita klesá ještě níže. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

High level shit tohleto. Dávám jednu hvězdu za to, že se pořád ještě tento Halloween tváří jako horor, tzn. nezachází tak daleko, že se člověk musí smát. Jinak je to béčkovej film, kde se ke konci ani nechci pořádně vědět jakého příběhu mění prostředí s každým střihem. Rozmnožování Michaela Meyrse....to mě poser... 20% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Pôvodná verzia je priemerný film, ale až po pozretí Producer´s Cut (PC) verzii zistíte aký zlý je naozaj. Po takmer 20 rokoch oficiálne vyšla PC verzia na bluray a tak už nemusíme pozerať na zašuštenú a nekvalitnú vhs kópiu, ktorá bola dostupná. Ak neviete,tak oba filmy sa dosť líšia. V PC je 43 minút nových záberov (i keď si myslím, že ich je menej), má iný začiatok, totálne iný koniec a dáva pôvodnému filmu na frak. PC je ucelenejší film, ktorý je viac atmosférickejší a rozpráva o mytológií Halloweenu. Ukazuje koľko nelogických vecí je v kino zostrihu na dáva nám viac Dr. Loomisa. A vlastne po smrti Donalda Pleasencea prišlo k radikálnemu kroku film pozmeniť. Gore je slabšie a vraždy sú osekané čo zamrzelo, ale v konečnom dôsledku ide o kvalitnejší film. Samozrejme sa nejedná o nič svetoborné, ale ako zaujímavosť je to fajn a na porovnanie oboch zostrihov to poteší. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Dle původního scénáře měl John Strode (Bradford English) při příchodu domů zapnout televizi, v níž by zrovna běžel záběr umírajícího chlapce z Halloweenu III. (HellFire)
  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)

Reklama

Reklama