Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

JFL 

všechny recenze uživatele

Grandiózně nonsensový 80's úlet, který demaskuje obludnost, zvrácenost a zvrhlost klaunů, velmi trefně pojmenoval jeden recenzent: "toto je nejlepší sci-fi béčko z 50. let, které nevzniklo v 50. letech". Jediný autorský projekt bratří Chiodoových, kteří jinak pracují na hollywoodských produkcích coby loutkovodiči a specialisté na animatronické efekty (např. "Critters" či "Team America"), představuje ryzí camp. Snímek se doslova požitkářsky rochní v přepáleném nevkusu osmdesátkového mainstreamu a současně ho posouvá do zcela absurdní roviny prostřednictvím titulních zabijáckých klaunů z vnějšího vesmíru a především fantasmagorických nápadů na téma klauních zbraní a způsobů zabíjení. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Neskutočné ! Klauni zabijaci sú jedno z najväčších béčok, čo som kedy videl. Veľmi trúfalý počin, ale mňa vskutku pobavil. Som fanúšik tohoto žánru a klaunie filmy sú pre mňa jedinečné. Neviem, ako je možné že nejakému Chiodovi štúdio na toto kývlo. Každopádne klauni vyzerajú maximálne shitne, ale tak shitne až sa mi páčia a každá scéna s nimi je neuveritelná. Nad pointou sa radšej nezamýšľať, to je rada nad zlato. Dej je doslovne stupídny a film vôbec nič nerieši. Herci to zrejme brali tiež na veľmi ľahkú váhu. Po filmovej stránke je to jasný odpad, ale pre fanúšikov a nezaritých kritikov to je skvost. Podľa mňa je to ukážka béčkového hororu osemdesiatych rokov. 60% ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Klauny zabijáky nelze ani nazvat kuriozitou, protože podobně ulítlých blbostí vzniklo v osmdesátkách mraky. Poté však nezbývá nic, čím by tenhle snímek měl vyčnívat mezi jinými sci-fi filmy své doby. Jako horor, pokud nemáte fobii z klaunů, to rozhodně nazvat nelze a komediálních scén jsem napočítal přesně nula. Ve výsledku jen koukáte na pár klaunů se super maskami, jak chodí po městě a zabíjí lidi, nic víc, nic míň. Sleduje se to dobře, ale víc to nenabízí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle je dobrá hovadina :D A překvapivě celkem funkční, dost jsem se u toho bavil a nemůžu říct, že bych se u toho nudil. Je tady spousta bizarních nápadů (třeba s cukrovou vatou nebo se stínohrou), ale on obecně děj tohohle filmu je strašně bizarní - na Zemi přistane šapitó plné vraždících mimozemských klaunů, co své oběti balí do cukrové vaty nebo si z nich udělají popcorn a některé vyvolené uvězní do balónů. Samozřejmě se to nebere vážně a díky tomu to fakt baví, teda aspoň mě. Klidně bych si to pustil znovu, jelikož je to neskutečná pakárna, ale pravda, ne každému tahle šílenost sedne. Mě ale tyhle blbosti sednou celkem často a Klauni zabijáci nejsou výjimkou. Btw, někdy bych chtěl zažít tu projekci v kině, o které zde píše uživatel Xeelee, jelikož to muselo být něco. Asi taky někdy zajdu na Festival otrlého diváka, jestli jsou tam ty projekce fakt takové :D 4* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

U toho filmu nevíte co máte dělat jestli se smát a nebo nevěřícně kroutit hlavou, já zvolil druhou variantu. Neboť tohle je opravdu síla i na mě. Klauni a jejich cirkusový stan , oběti v cukrové vatě mankote, se asi tvůrci museli zbláznit, anebo chtěli udělat horor pro mrňata ze školky. Ale nějak se to minulo účinkem. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Kráľa klaunov na konci filmu hrá sám Charles Chiodo, ktorý k filmu písal spolu s bratmi scenár. (tXtX)
  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)
  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno