Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příklad filmu, který vezmete s nadhledem, a nebo pošlete do odpadu... Bavil jsem se snad stejně dobře jako před lety. Klauni zabijáci, Kingovo To a Spielbergův / Hooperův Poltergeist mě navždy přesvědčili, že od klaunů nelze čekat nic dobrého... Vesmírná loď v podobě cirkusového stanu, klauni s dravčími zuby, cukrová vata, popcorn a dva policajti, z nichž jeden je přesně ten typ, kvůli kterému vznikají policajtské vtipy... Zpočátku se zdá, že jedinou smrtí nebohých obyvatel městečka bude zamotání do cukrového kokonu. Jenže, jenže pak najednou ručka s boxerskou rukavicí urazí hlavu, která opustí své tělo, a začne jít do tuhého. Není to řachanda, ale zábava ano. Policejního blba si klaun povodí jako loutku a netuší, že sám se rána nedožije... Z popcornu se vylíhnou hladová děťátka a něco velkého přijde nakonec. Kosmická loď jakoby vypadla z Karlíka a továrny na čokoládu a jeden si pomyslí, jak bylo třeba veškerou výpravu poctivě udělat, když to počítače ještě neuměly (asi). Jistě, člověk by na osmdesátá léta čekal více nahoty a rozkošných rudých gejzírů, ale i tak to jde. A jako hudební doprovod šlapací Killer Klowns od The Dickies. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Klauny zabijáky nelze ani nazvat kuriozitou, protože podobně ulítlých blbostí vzniklo v osmdesátkách mraky. Poté však nezbývá nic, čím by tenhle snímek měl vyčnívat mezi jinými sci-fi filmy své doby. Jako horor, pokud nemáte fobii z klaunů, to rozhodně nazvat nelze a komediálních scén jsem napočítal přesně nula. Ve výsledku jen koukáte na pár klaunů se super maskami, jak chodí po městě a zabíjí lidi, nic víc, nic míň. Sleduje se to dobře, ale víc to nenabízí. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch filmů ranku žraločích tornád a podobných ptákovin, které se neberou vážně, a sám ten nápad není špatný (a snad dokonce použitý ještě před Kingem?), jenže takový nějak nerozvedený. Na komedii je tady na můj vkus zbytečně moc mrtvol, tak nějak jsem doufal, že lidi z kokonů cukrové vaty se povede zachránit, a to nemluvím o těch potvorách z popcornu v odpadkovém kontejneru a u Debbie v koupelně, to taky nikdo neřešil. Spousta těch fórů je nicméně nedotažených a v určité chvíli je to na jedno brdo - přijde klaun, udělá puf, další kokon, přijde klaun, udělá puf... Takže jsem pak nepochopil, proč Debbie dali do žlutého balonku? Prostě ten prvotní nápad stálo za to víc rozvést, dotáhnout, a pak se mohlo jednat o skutečně dobrou parodii na invaze mimozemšťanů. Takhle to zůstalo na půl cesty. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi Srandovný brak,ktorý nieje skoro vôbec srandovný. Klauni,chovanie postáv a Bohužiaľ veľmi chabé triky ma utvrdili v tom,že film má veľmi lacný look.A takých somariniek je v celom filme oveľa viac.Príbeh má samostatnú kapitolu,omyl tento film nemá príbeh ale iba myšlienku a nejaký tupec v Hollywoode ju presadil a tramtadadá vznikli Klauni zabijaci.Ale nemôžem byť až tak zlí lebo klauni mali štýl a niektoré klaunie vychytávky boli vynaliezavé.Len film celkom obišlo napätie a nedostavila sa ani atmosféra. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Stephen Chiodo natočil jen jediný film a hned takovouhle "bombu." Zabijáčtí klauni z vnějšího vesmíru je brutální komedie z hrubě béčkového ranku, který určitě nesedne kdejakému tuctovému filmovému fandovi, ale ortodoxnímu příznivci brakových filmů tohle udělá zaručeně dobře. No...už podle názvu se člověk nemůže splést...a odted si budu dávat na klauny hódně velkýho bacha...vřele doporučuju! ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)
  • Kráľa klaunov na konci filmu hrá sám Charles Chiodo, ktorý k filmu písal spolu s bratmi scenár. (tXtX)

Reklama

Reklama