Reklama

Reklama

Stará známá dvojka z filmu Můj kámoš špión, veterán CIA JJ (Dave Bautista) a jeho čtrnáctiletá nevlastní dcera a chráněnka Sophie (Chloe Colemanová), jde znovu do akce, aby zachránili svět, když zájezd Sophiina středoškolského sboru do Itálie naruší jaderná hrozba namířená proti Vatikánu. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (21)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Drax: Far From Home aneb výlet do Evropy s partou školáků pod vedením občasného superhrdiny s tváří Davea Bautisty, který tu tak trochu bojuje s dvojí identitou. Jako bych to už někde viděl, akorát to tehdy bylo mnohem zábavnější jak po té teenagerovské stránce, tak po té akční. A překvapivě taky vtipnější. 5/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jedničku si nepamatuju. Ale jakože vůbec. Vím jen, že jsem jí viděl a podle mýho komentáře to je průměrná rodinná zábava. Nejspíš mě i bavila. A dvojka? Po 10 minutách mi bylo všechno jedno a po hodině se už modlil, ať tohle Bautistovo sebeshazovačství skončí. A přitom Dave umí hrát, když chce. Proč leze to takových srágor? ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od jednotky nedošlo k žiadnym prudkým zmenám, ten istý formát, ten istý strnulý Bautista, ktorého by kľudne mohol nahradiť aj Attila Végh. Jediné, čo sa zmenilo, je Chloe Coleman, ktorá sa z oblasti pod zákon dostáva do oblasti mimo zákon a tak už rieši hormonálno-mokválne stavy. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Typická dvojka ktorá je od úspešného originálu o niečo slabšia. Bautistu mám veľmi rád (príde mi že má charizmu, talent na humorné scény i fyzické parametre ako Rock a aj napriek tomu Rock hráva v hollywoodskych blockbusteroch hlavné úlohy a Dave je rád keď dostane vedľajšiu rolu). Ale k filmu. Malá vyrástla, čiže sa neriešia detské problémy ale hormóny a prvé lásky. Kto má rád Taliansko, ten si príde na svoje, kedže výprava je výborná a pozrieme sa do Ríma, Florencie, Milána a Benátok. Bautista a Schaal si odohrajú svoje ako v jednotke, Ken Jeong, ako ho mám veľmi rád, tak tu podľa mňa prehráva a častejšie je trápny než vtipný, no a Anne Faris tiež nesadla záporná úloha na telo a myslím, že celkovo s daným hereckým obsadením bol omnoho väčší potenciál na vytvorenie zábavnej komédie než čo sme nakoniec dostali. Vo výsledku je My Spy 2 neškodná rodinná akčná komediálna jednohubka a splní presne to čo od nej budete čakať, keď si pozriete trailer. Ale ani o chlp navyše. 50%. PS: malá Chloe Coleman má potenciál byť budúcou hollywoodskou hviezdou, pretože tu i v jednotke hrá úplne ľahko a prirodzene, som zvedavý či mi toto proroctvo vyjde... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

My Spy 2“ je omnoho slabším filmom ako jeho predchodca. Kým prvé dielo malo svoje lepšie momenty, tak druhé dielo je na úrovni nejakého Dinsey Channel „bijáku“, ktorý sa zbytočne blíži k cca dvojhodinovému pasáži. Film, kde najlepšou hláškou je poznámka o dvojitej autorizácii niektorých služieb (Netflix, Google), niečo nebude v poriadku. Herecké výkony komentovať ani nebudem. Petrovi Segalovi sa „podarilo“ natočiť jeden zo svojich najslabších snímok. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama