Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nadšení pro film z toho přímo čiší, ale o nějaké zábavě nemůže být řeč. Zombie myslivci jsou jen trapný úlet. Těžko můžou vyrovnat dialogy, které tahají za uši a poslepované scénky, kde někdo bezhlavě pobíhá s kečupem na hlavě. Největší hvězdou je tak překvapivě Dáda, která jako jediná dokáže surfovat na parodické vlně, jenž smetla vše ostatní. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Takovýto "pokleslý žánr" mám hodně rád, nicméně tenhle film mě docela nudil a vzhledem k té krátké stopáži tedy dost! Místo toho, aby zábavnost přicházela "jen tak mimochodem", je to neskutečně upracované a hrané na efekt. Přesto se několik světlých okamžiků najde - mj. písničkový doprovod, několik povedených hlášek a zombíci "tančící disco". ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Diskuse bude v neděli!" Skvěle obsazený film (tradičně parádní Jan Dolanský, vynikající Jaroslav Dušek, zábavný Roman Izaiáš a naprosto kulervoucí Dagmar Patrasová – a kromě nich i plno známých „nehereckých“ jmen jako recenzent, scénárista či někdejší šéfredaktor Tomáš Baldýnský, pornoherec a producent Robert Rosenberg, spisovatel a redaktor Ondřej Neff) plný filosofujících dialogů, nezávazného sexu, krve, mozku, ironického, černého (ovšem i trapného) humoru a tančících či kung-fu ovládajících zombie má snad jednu jedinou závažnou slabinu. Baví mě jako komedie, ale už ne jako horror, poněvadž z toho horroru moc nemá a i to, co čerpá z horroru je na filmu hlavně zábavné a komické. Zde to spojení horroru a komedie je pro tu horrorovou stránku filmu spíše na škodu. Já osobně ten film považuji za komedii, ne za horror. 3,5* ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Najprv to dobré a to, čo oceňujem - herecké výkony v spojení s dialógmi vypálili tak, že na 95% neznejú trápne, hlášky sa vyskytujú a v drvivej väčšine nepôsobia násilne či ako plagiáty, ďalej: niektoré nápady a scénky naozaj zábavné a vtipné, najmä primárny námet: filozofický kurz o hľadaní zmyslu života v penzióne Halali prepadnutý zombie myslivcami - to je senzačné. Niektoré pasáže, vďaka autorskej znalosti filmov, žánrov a všetkého okolo toho sú vcelku nápadito zrežírované, niekedy to však (ideme na horšu časť) prepísknu a vyznie to násline či trápne, občas sa tvorcovia snažili až príliš citovať/parodovať/odkazovať a tak neodhadli mieru a pôsobí to umelo. Snaha je však taká očividná, že to (ako som už spomínal) na mnohých miestach zachraňuje. Soundtrack hrozný a vizuáln taký libový - nemastný, neslaný (nezohráva účel ani ako parodický na istý vizuálny štýl ani nie je príťazlivý, také nič, skrátka natočené). Čiže vo výsledku presné tri hviezdičky. Berte to ako snahu o niečo v našich zemepisných šírkach nevídané a nebudete až taký zhrozený. Dušek ako slepá polozombie je fajn. A kopec hlášok sa vydarilo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zombie Myslivci po česku, aneb Mysliveckému Honu Zdar !! Dagmar Patrasovou jsem měl vždy za hodnou a milou paní z Kouzelné školky, ale asi jsem se hodně mýlil. Choking Hazard je brutální českou zombie komedií, která apsenci děje dokáže vykompenzovat satirickými hláškami, které se celkem povedly. " Budu sežrán Zombie Myslivci ! Tak nemá zemřít filosof ", " Jak to , že se vlastně ještě hejbe, když už má bejt dávno mrtvej ? A koho to sere ?! ", " Každou chvíli může ožít jako Lesupán ! " Film sice není nikterak dlouhý, ale kratší stopáž by mu jen prospěla, stejně tak i lepší výkony herců, kteří se jen tak bezduše přesunovali po place. Hudba byla dobrá a k filmu docela sedla. Jako přínos českému zombie funny hororu zajímavé -> Slabší 3 * . 45 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama