Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

campix 

všechny recenze uživatele

Kvalitních sportovních komedií zas až tolik není. Sportovních dramat to ano, ale komedie, která funguje a je ze sportovního prostředí, tak ta tu nebyla celkem dlouho, tedy v mých očích. Tady nešlo ani tak o výsledky a hru, jelikož od začátku víte, co se bude dít dál nebo také jak vše skončí. To tady není těžké pochopit, ale opakuji o tohle tu nejde. Tady jde o zábavu a nesmírnou pohodovost během snímku. Až na dva hlavní protagonisty (Reeves a Hackman) jsem zde nespozoroval pro mě nějaké další známé tváře a byl sem příjemně překvapen jejich výkony. Náhradníci sice nejsou tak vtipní a kultovní jako trestná lavice, ale zábava to byla a dokonce sem se nechal unést k nadprůměrnému hodnocení. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budu přísný. Filmů o loserech, co dostanou šanci, nejdřív jim to nejde a nakonec "zaberou jako tým a dovedou to do vítězného konce" je zbytečně moc. Ano, Reeves, Hackman i Jones hrajou dobře. Ale co je to platný, když ten film je PLNÝ klišé.... Není tam v podstatě nic, co by mě nějak výrazněji překvapilo nebo pobavilo. 45 % ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vždyť vypadám, jako bych vyhonil slona !!" ;) Ačkoli honit bycha většinou nemá příliš smyslu, Náhradníci platí za komedii dosti smysluplnou, která vypráví o druhých šancích, které život sice často příliš nedává, o to je však třeba se spíš zbavit strachu a vytahat je pořádně za pačesy.. Opravdu výtečný biják pana sinusoida Deutche - Ne, tohle vážně není žádná disneyovská žánrovka !! - který potvrzuje, že sport by měl být především o srdci.. Ostatně jako vlastně všecko.. To ví i geniální Olie Stone a jeho Vítězní poražení.. Velmi vhodné se mi jeví převážně obsazení, ačkoli to tak na první pohled nevypadá, Jon Favreau platí za srdcaře mezi režiséry navzdory své další bizarní roli a minimalista Keanu Reeves je zkrátka fenomén.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušná,lehounce nadprůměrná sportovní komedie,která sází na sympaťactví Keanu Reevse.Americkej fotbal mě i celkem baví,takže jako mile strávené nedělní odpoledne.Jen je trochu úsměvné sledovat třicetileté roztleskávačky,ale spád je dobrej a Rhys Ifans perlí jako vždycky.Taková šedivá myška tenhle filmek,možná až zbytečně zapomenutá. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

NFL u nás není vůbec populární, a tento film, i kdyby se nakrásně přetrhnul, tak je to pořád film o americkém fotbalu. Silně pochybuji, že mezi diváky je nějaký, který by dovedl jmenovat dva hráče tohoto sportu. Film naplnuje typické schéma sportovních filmů, jak ho každý dobře zná, kdo viděl nějaký film ze sportovního prostředí. Plusem mohlo být herecké obsazení, ale to hraje tak uboze, až se divím, že je na place někdo na to neupozornil. Zvláštní kapitolou je pak příšerné herectví Gena Hackmana, který v poslední době hraje vše s rutinou. I méně zkušený divák hodně dopředu s určitostí ví, jak film skončí. Dobrý výběr hudby to nespasí, protože když si uvědomím, jak nepravděpodobnou cestou se film ubírá a jak snadno outsideři zvítězí, je to děs. Ve sportu to takhle opravdu nefunguje, ale ono to nefunguje ani v tomto filmu. Proč taková kravina o ničem je v červených číslech, zůstává záhadou. Mé hodnocení: 20% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)
  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)
  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)

Reklama

Reklama