Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Arnold, Vin, Ice a teď i Dwayne! .... Od začátku máte vše nala(e)jnované a 3* bych dal, kdyby druhá polovina filmu byla celá alespoň taková, jako její počátek. Bohužel se tak nestalo a ani The Rock to nedokázal ustát! .... Dwaynovi nic nevyčítám, kvůli němu jsem si film pustil, ale trochu jsem to čekal. Na vi(í)ně jsou určitě scénáristi, když pozoruji, co má být podle nich cool! .... Ale ať jen nepomlouvám: muzika dobrá, těch pár minizáběrů z footballu docela taky. ... No prostě ve "svaloušských" komediích pro mě bude nadále vévodit Arnie! ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Dwayne je jeden z mála namakanejch rambodílen, který uměj hrát. A tahle hodně rodinná komedie mu docela sedla, s lehce přidrzlou dceruškou fungovala dobrá chemie a i přes spoustu infantilních vtípků (jasně, primární skupina sou děcka) se na to dalo bez problémů koukat. Ale jedno shlídnutí mi bude stačit. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Klasická nenáročná (a po finanční stránce velmi úspěšná) Disneyovka, ve které nás Rock učí o důležitosti rodiny. Nehledejte v tom žádnou logiku, prostě se bavte nebo to vypněte, jinak se z toho zblázníte :). Zkrácení o dvacet minut by filmu rozhodně neuškodilo. Rozpočet: 22 milionů USD. Box office: 147 milionů USD. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná komédia s Rockom, perfektné protiklady Obor vs malá princezná. Toto sa podarilo. Po niekoľkoročnom opätovnom zhliadnutí spolu so šesťročnou dcérkou musím dodať, že to, čo bolo vtedy pre mňa len príjemnou komédiou, má teraz pre mňa aj veľké srdce a je mi jedno nakoľko prvoplánové a umelé. Má to myšlienku a prezentuje to všetko, čo by si rodič, nech je akýkoľvek, mal uvedomiť pri svojom dieťati. Takéto filmy môžem. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na rovinu přiznávám,že 4* je hodně přepísklé hodnocení,nicméně Dwayne Johnson je zde tak neuvěřitelně fajn,zábavný a celkově skvělý,že prostě níž jít nemohu.A naštěstí pro celý film je Rock v každém záběru a z děje prakticky vůbec nezmizí,takže je pořád na co koukat a pořád se čím bavit.Rock má prostě nehorázný talent a charisma a ikdyž bych ho daleko radši viděl v nějaké nadupané nekompromisní akční megařežbě,ani jeho komediální výraz neni vůbec k zahození,ba naopak.Jedině on táhne celou tuhle neoriginální patlaninu z absolutního dna,kam by jinak tento snímek poprávu patřil.Dějově jde totiž o stupiditu první třídy.Tisíckrát omletý děj,jedna velká kopie všeho možného.Konec sice trochu překvapil a na mě i zabral,ale o happyend se nikdo nemusí samozřejmě bát.K obrovskýmu minusu bych pak ještě přihodil Kyru Sedgwick,okamžitě dát přes držku a zadupat do země.Hrozný výkon.Aspoň že to dámské obsazení vyvažuje svou krásou Roselyn Sanchez.Prostě,Plán hry je typickým rodinným Disneyodpadem,ale s naprosto dokonalým Dwaynem Johnsonem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)
  • Posledný Disney film s názvom Buena Vista Pictures Distribution. (Zeker)

Reklama

Reklama