Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

nash. 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to stále stejná písnička, ale tentokrát skvěle podaná. Zábavná i napínavá, dobře obsazená. Vtipná nejen v tradiční první části formování nesourodého týmu svérázných outsiderů, ale i v části druhé, neméně tradiční, která je i přes jasný a přímočarý tah k předem danému závěru, nečekaně napínavá. Rozesmály roztleskávačky naverbované ze striptýzového baru i terminátor vysazený na červenou barvu, Gene Hackman má stále své kouzlo a dokonce jsem i pochopil o co vlastně na hřišti při tom americkém fotbale jde. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Profesionální hráči amerického fotbalu se rozhodnou stávkovat za zvýšení svých platů, tak je trenér (Gene Hackman) najmout tým náhradníků (Shane Falco (Keanu Reeves) - hráč, který kdysi dávno zkazil Sugar Bowl a od té doby je vyřízenej), hluchého útočníka, kněze, bojovníka sumo, osobní gorily jednoho zpěváka, a v neposlední řadě mého oblíbeného Rhyse Ifanse). I když jsou ze začátku jen k smíchu, později se této bandě začne i dařit - zvlášť když jsou podporováni roztleskávačkami z blízkého erotického klubu... A nechybí spousta humorných okamžiků, velké vítězství i velká láska, skvělé herecké výkony ... ()

Reklama

plechulka 

všechny recenze uživatele

Koukat se na americký fotbal by mě asi určitě nebavilo, filmy o něm mne však většinou baví. Tady není pochyb o tom, jak boje náhradníků celkověto dopadnou a jestli zadák Keanu uloví krásnou roztleskávačku (a kolikrát jste už Gena Hackmana viděli v roli sportovního kouče?), takže si v klidu můžete užívat vedlejší postavy a těšit se jejich castingem a gagy. Já si to docela užila. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušná,lehounce nadprůměrná sportovní komedie,která sází na sympaťactví Keanu Reevse.Americkej fotbal mě i celkem baví,takže jako mile strávené nedělní odpoledne.Jen je trochu úsměvné sledovat třicetileté roztleskávačky,ale spád je dobrej a Rhys Ifans perlí jako vždycky.Taková šedivá myška tenhle filmek,možná až zbytečně zapomenutá. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Kvalitních sportovních komedií zas až tolik není. Sportovních dramat to ano, ale komedie, která funguje a je ze sportovního prostředí, tak ta tu nebyla celkem dlouho, tedy v mých očích. Tady nešlo ani tak o výsledky a hru, jelikož od začátku víte, co se bude dít dál nebo také jak vše skončí. To tady není těžké pochopit, ale opakuji o tohle tu nejde. Tady jde o zábavu a nesmírnou pohodovost během snímku. Až na dva hlavní protagonisty (Reeves a Hackman) jsem zde nespozoroval pro mě nějaké další známé tváře a byl sem příjemně překvapen jejich výkony. Náhradníci sice nejsou tak vtipní a kultovní jako trestná lavice, ale zábava to byla a dokonce sem se nechal unést k nadprůměrnému hodnocení. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Nějakou dobu se uvažovalo o pokračování. K jeho realizaci však nikdy nedošlo. (Hal_Moore)
  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)
  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)

Reklama

Reklama