Reklama

Reklama

Přepadení ve vzduchu

Trailer

Obsahy(1)

John Cutter je bývalý příslušník protiteroristické jednotky, který provádí školení leteckého personálu pro případ únosu letadla. Po tragické události, kdy nedokázal zabránit vraždě vlastní manželky, odešel ze služby a nyní po dlouhém váhání přijal nabídku svého přítele Slye Delvecchia, aby nastoupil na pozici šéfa bezpečnosti u velké letecké společnosti. Na své jmenování odlétá do Los Angeles stejným letadlem, kterým je bez vědomí pasažérů přepravován v doprovodu dvou agentů FBI chladnokrevný zločinec Charles Rane. Ten má na palubě několik kompliců, kteří ho krátce po startu osvobodí a letadlo unesou. Cutter, který je v době přepadení na toaletě, unikne pozornosti teroristů a podaří se mu upozornit policii. Vzápětí zneškodní jednoho z únosců a vypustí palivo, čímž teroristy přinutí k přistání na nejbližším letišti. To je však pouhý začátek dramatického střetnutí mezi osamělým Cutterem a nelítostnými teroristy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Wesley má nějakou anatomickou poruchu rtů, pořád je špulí, jako by mě chtěl skrz obrazovku políbit, ale to já nedopustím, sorry, Wesleyáči. Bohužel, Snipes je ten typ herce, jehož vzhled ho zaškatulkoval do podobných rolí neohrožených Bé bijců. Už se asi nikdy nedovím, kdo jako první přišel s nápadem nacpat do letadla teroristu, akčního slušňáka (antiteroristu), letadlo nechat teroristou zrekvírovat a následně ho získat zpět antiteroristou (s plus mínus odchylkami). Bratři Wrightové mají zdá se alibi. Ne, to se už nedovím, je to podobný nesmysl, jako chtít vědět, kdo první přišel s líbáním. Jenže takových filmů jsou hejna, jednou to aero zachraňuje Snipes, jindy Cage, jindy Ford...zkrátka každej holywoodskej plájbój si v podobným filmu zahrál. Tečka. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný film, který je ale dost krátký a strašně moc jednoduchý. Prospěl by větší rozpočet, více akce a tak. Napínavost se ve filmu najde, ale nic velkého se neděje, možná může ještě divák hrát na nepředvídatelnost. Hlavní záporák mě vůbec nezaujal, jinač příběh špatnej nebyl. Pro mě jen tak na 50% = *** ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak já nějak nevím co tím vším pan Hooks myslel.Že by to byla komedie?Nene,na to tam bylo málo buranskejch policajtů.Že by drama?Nene,nic dramatickýho se za celou dobu neudálo.Že by thriller?Nene,napětí nejspíš letělo úplně jiným letadlem.Už to mám,akční film.Sice s minimem jakékoli akce a když už tak velmi špatně natočené.Bylo na tomhle filmu vůbec něco zajímavýho?Možná Snipes,když kolem sebe kopal. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Brainless akční béčko devadesátejch let, ale vypnout je občas potřeba. Slušnej záporák Bruce Paynea však měl dostat víc prostoru a prostředí obřího letadla je přece jenom aktrakivnější než nějaký naháněčky v lunaparku. Na poměry Wesleyho Snipese docela sympatická podivaná, tři slabší hvězdy za soudnou stopáž, pář hlášek a koukatelnou akci. ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až také zlé ako sa zdá, ale ani také dobré ako to vyzerá. Očakávania som nemal žiadne, jednoducho som si zapol telku a narazil na to, čo prvé vysielajú. Mal som smolu lebo Wesley Snipes ma nalákal na zlý chodníček. A k tomu sa mi ešte celý čas zdalo, že som po tejto ceste už kráčal... (veľmi podobné s miliónom ďalších filmov) Rada na záver: Ak by ste mali tú možnosť ísť namiesto toho na pivo, určite choďte! Využijete totiž večer plnohodnotnejšie... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Letoun, ve kterém se děj filmu odehrává, je třímotorový Lockheed L-1011 TriStar. (Foxhound#1)
  • Prvý návrh scenára počítal s tým, že príbeh sa bude odohrávať v noci. Aby sa ušetrilo, natáčanie prebiehalo radšej počas dňa. (m.a.t.o.)
  • Robert Hooks, který ve filmu hraje postavu Dwighta Hendersona, je otcem režiséra Kevina Hookse. (Cheeker)

Reklama

Reklama