Reklama

Reklama

Přepadení ve vzduchu

Trailer

Obsahy(1)

John Cutter je bývalý příslušník protiteroristické jednotky, který provádí školení leteckého personálu pro případ únosu letadla. Po tragické události, kdy nedokázal zabránit vraždě vlastní manželky, odešel ze služby a nyní po dlouhém váhání přijal nabídku svého přítele Slye Delvecchia, aby nastoupil na pozici šéfa bezpečnosti u velké letecké společnosti. Na své jmenování odlétá do Los Angeles stejným letadlem, kterým je bez vědomí pasažérů přepravován v doprovodu dvou agentů FBI chladnokrevný zločinec Charles Rane. Ten má na palubě několik kompliců, kteří ho krátce po startu osvobodí a letadlo unesou. Cutter, který je v době přepadení na toaletě, unikne pozornosti teroristů a podaří se mu upozornit policii. Vzápětí zneškodní jednoho z únosců a vypustí palivo, čímž teroristy přinutí k přistání na nejbližším letišti. To je však pouhý začátek dramatického střetnutí mezi osamělým Cutterem a nelítostnými teroristy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak já nějak nevím co tím vším pan Hooks myslel.Že by to byla komedie?Nene,na to tam bylo málo buranskejch policajtů.Že by drama?Nene,nic dramatickýho se za celou dobu neudálo.Že by thriller?Nene,napětí nejspíš letělo úplně jiným letadlem.Už to mám,akční film.Sice s minimem jakékoli akce a když už tak velmi špatně natočené.Bylo na tomhle filmu vůbec něco zajímavýho?Možná Snipes,když kolem sebe kopal. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrej akčňák, který ničím neohromí, ale na těch 80 minut zabaví. Bohužel tenhle film nemá nic, na co by si divák po nějaké době vzpomněl. Akce není moc nápaditá, nic na co by jste se mohli dívat opakovaně. A závěrečná třetina je velmi slabá, ale já si film překvapivě užil, a nelituji toho. :) ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trochu infantilne pôsobiaci film to dokazuje aj pri potrebe točiť scény na detskom kolotoči. Asi takto pôsobí celá znoška blbostí ktoré produkuje tento hlbší priemer. Nevýrazná réžia spolu s dementnou kamerou a beznádejnou snahou o napätie hyzdí aj fantómový prejav hercov až po kvázi vyrazené dvere v lietadle, ktoré však evidentne stojí v štúdiu. Niet vôle vybaviť si pozitívne pocity, iba mozgové skartovanie všetkých dojmov. Ani zábava, ani komédia ale ani akcia. (videné 20.06.2018, DajTo archív) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

První role, kde jsem zaregistroval Wesleyho Snipese, jako expert proti teroristům na palubě letadla, kteří chtějí osvobodit svého převáženého šéfa. Sice akční béčko za menší peníze, ale v solidním tempu se snesitelnou stopáží. Vždycky mi tenhle film přišel jako klon Boeing 747 v ohrožení, který je o třídu výš, ale i tady je zajímavé obsazení vedlejších rolí Sizemore, Hurley ... ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Johne, jak to děláš? Černoši, tomu bys nerozuměl." Filmy, ve kterých se rodí akční hvězdy, by rozhodně neměly vypadat jako tenhle. Wesley sice díky němu dostal šanci prorazit, ale nebýt Demolition mana, skončil by nejspíš dřív, než vůbec mohl začít. Passenger 57 možná může vzdáleně připomínat Willisovy Pasti a Seagalova Přepadení, ale kvalitou jim nesahá ani po ty pomyslné kotníky a podobně je na tom nečekaně i sám Wesley Snipes. Vůbec bych neřekl, že někdo jako on může být ve filmu tak matný a toporný, ale na rozdíl od skvělého záporáka v podobě megaslizského Payna je tomu opravdu tak. Kapitolou sama pro sebe je pak vedlejší rolička mladičké Liz Hurleyové. Nejenomže její dabérka je tak příšerná, že ji přehrává i ten malý kluk co mu má přinést vodu, ale i ona sama (i když je to teda pěkne vostrá svině) redukuje veškerý svůj herecký repertoár na to, že drží pistoli jako panna penis a trousí hlášky typu "Dáte si k jídlu šampaňké?". Mohl bych poplivat spoustu dalších věcí od televizní režie, stupidního scénáře, až po absolutně nezvládnuté souboje, ale vlastně ani nechci. Přeci jen nám tenhle film dal akčního poloboha Snipese a i ten Blade holt někde potřeboval obrousit tesáky. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Letoun, ve kterém se děj filmu odehrává, je třímotorový Lockheed L-1011 TriStar. (Foxhound#1)
  • Kniha, kterou Wesley Snipes čte v letadle, nese název The Art of War. O 8 let později hrál Wesles Snipes ve filmu, který se jmenuje stejně jako kniha. (Bauer)
  • Německá verze filmu byla sestříhána tak, aby získala rating 16. (Cheeker)

Reklama

Reklama