Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prostě miluju Sama Rockwella a nemůžu si s nim nic nechat ujít. S Drew Barrymore navíc tvoří harmonickou dvojici a celkem jim to na obrazovce klape. Samotný film není žádné terno, přičemž Clooney se snažil maximálně vytěžit z tématu, otázka vše je, jestli to už tehdy vůbec někoho zajímalo a jestli si to jen Charlie Kaufman nevycucal z prstu...75% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Charlie Kaufman a jedna z jeho Confessions of a Sick Mind, i když Clooney ji v tomto případě údajně změnil k obrazu svému. Apropo, pan režisér předvede spoustu skvostných nápadů (rošáda šálků, znečištění bazénu ze skákacího prkna), některé naopak vyšumí do šedivého ztracena, nicméně v něm už začala doutnat ta posedlost TV vysíláním, prostřednictvím které o tři roky později tak brilantně popřál dobrou noc a hodně štěstí. Co něco podobného natočit i u nás? Třeba takový Saša Hemala jako nelítostný zabiják BIS na volné noze… ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejzábavnějších zkušeností roku 2002, Milujte svého zabijáka je nádherně vykonaná práce George Clooneyho. Tento nováček mezi režiséry náramně skloubil komedii a drama s kriminální zápletkou, což snímku dodává vážný a realistický tón. Sam Rockwell se dobře vcítil do své role a zaslouží si za svůj ohromný výkon velké uznání, a George Clooney předvádí své úžasné herecké kvality, ostatně jako vždy. Nakonec si myslím, tohle není skvělý film, je to nádherný filmový a nedoceněný klenot. A Clooney nám ukazuje, že je nejen skvělý herec, ale také režisér. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

George Clooney si ze mě nejspíš dělá dobrý den. Jeho marná snaha o režijní invenci se v mých očích absolutně nepovedla. Z formální stránky této břečky je mi na blití a samotný příběh mi nepřinesl vůbec nic. Je tak špatný, že plejáda známých xichtů nemá nejmenší šanci to zachránit od odpadu. Doufám, že jiné snímky z jeho dílny dopadnou lépe. Něco mi ale tento film přece jen přinesl. Bavil jsem se tak "skvěle", že jsem se při projekci naučil dalších pár akordů. 1% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jmenuje se Chuck Barris. Psal popové hity, byl TV producentem, zahltil éter ohlupující infantilní zábavou. Jako by tušil, kolik američanů je schopno ze sebe v TV udělat pitomce. A pak dostane nabídku:,,Naučím vás 30 způsobů, jak zabít člověka“. Když jste mladí, jsou vaše možnosti nekonečné. Můžete se stát kýmkoliv..... . Sympatická D.Barrymore a herecký koncert S.Rockwella. Klobouk dolů! Film si od počátku drží svoje tempo. Není nijak zběsilé, je takové ....vypravěčské, že pomalu vstřebáváte informace o lásce, šílenství, pocitech zabijáka. Rozhodně se nudit nebudete, nikdo po vás nebude chtít, aby jste se rozhodli co je dobře a co ne. Kdo je dobro a kdo zlo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Do role Patricie byla původně obsazena Nicole Kidman, ale projektu se nakonec nemohla zúčastnit pro časový konlikt s natáčením filmu Hodiny (2002). Postavu si tedy zahrála Julia Roberts. (PhillM.)
  • David O. Russell dostal nabídku režírovat snímek, avšak odmítl ji se slovy, že film je "o chlápkovi, co šuká, a všem říká, jak střílí lidi do hlavy". (don corleone)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama