Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialista na výbušniny a exploze Ray Quick pracoval před lety pro CIA, ale odešel poté, co v roce 1984 nestačil v Bogotě zabránit neštěstí. Nyní se nechává najímat jako specialista na výbušniny. Objedná si jej atraktivní May Munroová, aby pro ni zlikvidoval trojici kubánských mafiánů, kteří jí kdysi zavraždili rodiče. Muž práci odmítne, ale pak ženu sleduje a vidí, jak se na večírku pořádaném šéfem kubánské mafie Leonem nechá sbalit jeho synem Tomasem, který je jedním z vrahů. Ray tu zahlédne i svého bývalého nadřízeného Neda Trenta, o jehož vyhození ze CIA se kdysi sám postaral. Ned nyní pracuje pro mafiány. Ray zavolá May, že práci bere, a brzy odpraví dobře propočítanou explozí prvního z trojice vrahů. Ned zjistí, že šlo o práci specialisty, a Leon mu nařídí, aby ho s pomocí zkorumpovaného náčelníka policie našel. Brzy zahyne při explozi druhý z vrahů a přes Trentův vztek i poslední Tomas. Ray se domnívá, že při explozi náhodou zahynula také May, ale vzápětí zjistí, že smrt jen předstírala. Dvojice se vášnivě pomiluje, ale to už se na scéně objeví Ned, který prohlédl falešný pohřeb. May mu prozradí, kde je Ray, kterého vzápětí varuje, takže se mu podaří uniknout. Blíží se rozhodující střetnutí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

eye candy 

všechny recenze uživatele

je monoho lepsich filmu je i mnoho horsich, pokud nejste zrovna fanousky TNT nebo alespon sylvestra stallona asi nema ani cenu si tenhle film shanet no snad jen kuli sprchove scene, ktera je paradni i kdyz by byla jeste lepsi kdyby tam sly nezavazel:) alespon hl.zaapork je docela zabavnej smejd takze bych to tak videl presne na 3starzz a docistacistocisty pruuuumer ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdysi byl Stallone a jeho filmy nedotknutelný. Ale po dalších projekcích některý jeho filmy ztrácej na kvalitě. Sylvester nebyl nikdy dobrej herec, ale spousta jeho filmů je lákavá dějem, akcí. Tohle dílo nedomrlčete Llosi je afektovaný (Roberts,Stone), trapný v akci, a i ta scéna ve sprše je trapná. A navíc zcela zbytečná. Zase jen horší průměr. 50%. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Film, který připomíná diamant. Studený a nablejskaný tak, že z toho přecházel zrak i rozum, bohužel po chvilce převalování v dlani nudný i když se občas blýskl nějakým zajímavým odleskem (ať už to bylo pár zajímavých explozí, nebo pacifikace výtržníků v MHD), Sharon byla studená jak ledová královna a Sly ten cool výraz přehrával až do parodie. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Někdy v 90. letech jsem toto Béčko několikrát viděl, ale úplně jsem zapomněl, o čem to bylo. Některý tyhle filmy jsou zapamatovatelný, protože jsou tam třeba hlášky nebo nějaká zajímavá akce. Tady jaksi není vůbec nic. Ale když se tak dívám, co se režisérovi jinak povedlo natočit za "perly", tak tohle ještě nedopadlo úplně tragicky. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Spojení milostného příběhu a akce nevyšlo v tomhle filmu až tak, jak zřejmě tvůrci zamýšleli, Stallone v milostných scénách působí studeně jako zmrzlá ryba a ani žhavá (zde spíš doutnající) Sharon Stone ho nerozpálí, pokud však tohle překousneme, odměnou nám budou akční sekvence, které se opravdu vydařily, zejména výborně nasnímané scény detonací, které jsou ústředním motivem celého filmu, za zmínku stojí také velmi dobrý James Woods v roli hlavního záporáka ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Na pozici režiséra byl obsazen Luise Llosu přímo na přání Sylvestera Stalloneho, který byl údajně nadšený jeho filmografií. (wosho)
  • Okrem najznámejšieho floridského mesta - Miami, sa filmovalo aj v ďalšom americkom štáte, a to Tennessee. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama