Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná vzpomínka a možná i pocta Bruce Leemu, který se zjevuje mladému bojovníku. Jinak zcela tradiční a jednoduchý děj s překvapivě ne až zas tak moc karate. Závěrečný souboj je docela originální, Van Damme má pouze dvě scény, úvodní kde toho moc nepředvede a pak závěrečné souboje, do kterých ho scénárista násilně natlačil, aniž by to dávala velký smysl. Pro milovníky karate ani Van Damma to moc není. Jde o něco jako Karate Kid, jen pro starší teenagery. V dnešní moderní době už bohužel tento film nefunguje. Hudba: Paul Gilreath ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen je rozhodně dobrý režisér , ale v tomhle případě se asi chtěl zavděčit amíkům . Jako bitky mají šmrc a sou efektivní i do dnes , ale chybí tomu ta posvátná jiskra . Hlavní hrdina je od začátku do konce , prostě hadr na podlahu se kterým každý vytře . Veškerou pozornost , na sebe totiž strhává mladičký Ran Tan Vandam , se svým provazem . A ona finální bitka ? Ta je vyloženě smíchu , něco podobného nabídl Stallone Hulku Hoganovi , "Takže chvíli tě budu honit po ringu já a pak zase ty co ty na to "? , jinak řečeno McKinneho chvíli tříská do Van Damma , ten se nechá a pak zase Van Damme chvíli tluče do McKinneyho , a nakonec Van Damm na pokyn režiséra z ničeho nic padne . Nakonec se všichni radují a tleskají , víc patetické a přehnané to snad být nemohlo . PS viz Rocky vs Thunderlips https://www.youtube.com/watch?v=e1_uCeBCYtU ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jediná osoba,která tenhle film drží od odpadu je van Damme.Až to zní neuvěřitelně,ale jeho Rus je naprosto dokonale nechutný a kdyby si býval van Damme čas od času střihnul nějakýho padoucha,vůbec by to nevadilo.Jinak Bruce Lee se musel otáčet v hrobě,protože to nebyla pocta,ale potupa co tvůrci předvedli.A McKinney?No trapnost nad trapnost,což se dá říct o všech zúčastněných. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Seru na to, ja ten film proste mam rad. Tenkrat mi bylo asi 5 let, Bruce-lee byl muj velikej idol. Kdyz jsem pak videl film o uslapnutym klukovi, ktereho zacne sam Bruce-lee ucit a stane se z nej bouchac jako prase, tak jsem malem zesilel blahem. Videl jsem to asi 452x, mam k tomu filmu proste dobry vzpominky z detstvi. Proto davam plny pocet hvezdicek. ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak úžasně pitomé, až je to dokonale zábavné. Špatně hrají úplně všichni, dialogy jsou směšné, hloupé nebo přehnaně patetické, hudba ujetá a není tu ani jeden překvapující moment. Ale je to smíchané tak neumětelsky, že se člověk každou chvíli směje. PS: Dvojník Bruce Leeho, který se mu podobá akorát kimonem, připomene zlaté časy papírových náhrobků Eda Wooda... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • V úvodu filmu, kdy Ivan (Jean Claude Van Damme) napadne Jasonova (Kurt McKinney) otce, odlétne otec po poslední otočce ke stěně telocvičny. Hned v dalším záběru je však od stěny poměrně daleko. (Armin82)
  • Jason Stillwell (Kurt McKinney) kope do pytlů s pískem, přičemž je vidět, že ten, který se vysype, je naříznutý. (Armin82)
  • J.C. Van Damme dostal za svou roli 250 dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno